Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Έχει ...μπαλίτσα το Σάββατο

O υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χριστόπουλος, που παρότι πανεπιστημιακός δάσκαλος, χαρακτήρισε τη μειονότητα στη Θράκη "ένα συμπαγές τουρκικό πράμα"

Ειδικού συνεργάτη
Αδέρφια,
(που θα έλεγε και ο –παρ’ολίγον μακαρίτης – Φαήλος, αυτοπροτεινόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής που τον «άδειασε στεγνά» ο πρώην αρχηγός του Α.Σ, προκειμένου να απαλλαγεί από τη ρετσινιά του "Χρυσαυγίτη" Μπαλτάκου)
Η υπόθεση Σαμπιχά (σ.σ «ευγενία» στην αραβική γλώσσα για όσουν δεν το γνωρίζουν) δεν έχει τίποτα το καινοφανές. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης/Κομοτηνής ελέγχεται 100% από το μηχανισμό του Προξενείου. Παραδοσιακά η μειονότητα ψήφιζε Κεντροαριστέρα – όχι λόγω πεποιθήσεων – αλλά στη λογική του μη χείρον βέλτιστον. Ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ (ναι, αυτός που κρατούσε την ομπρέλα του Προξένου για να μη βραχεί το παιδί...), οι Ζεϋμπέκηδες, Καραγιουσούφ, Μουσταφά, Ιλχάν Αχμέτηδες, Ματατζήδες κλπ είναι αναλλώσιμα είδη του Προξενείου. Στρατολογούνται – με βάση τις υφιστάμενες συνθήκες – για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αλλά όλοι τους όταν μπαίνουν πίσω από το παραβάν της κάλπης ψηφίζουν DEB. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους τουρκόφρονες στελεχώνουν τους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς. Όλοι πίνουν τούρκικο καφέ στο Προξενείο και παίζουν τάβλι με τους ψευτο-μουφτήδες....

Ολόκληρο το άρθρο >>> infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: