Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αναστάσιμε λαέ Δραγουμάνε Θεού

Ξ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε, πλέον, από το σύνολο των πεπραγμένων, των έργων και ημερών και της πολιτείας εκείνων που με την ψήφο μας εμπιστευτήκαμε και τους δώσαμε την εντολή και τους ανεβάσαμε διαδοχικώς στην εξουσία, ότι:
- Αποδείχθηκαν διεφθαρμένοι.
- Αποδείχθηκε ότι μας εξαπάτησαν. Αποδείχθηκε ότι εκμεταλλεύτηκαν επιτηδείως την ευκολοπιστία μας, για να τους δώσουμε την ψήφο μας. Και μας πρόδωσαν. Πρόδωσαν τον καθένα μας προσωπικά και την εμπιστοσύνη που με την ψήφο μας, συλλογικά, τους δώσαμε και πλειοψηφικά τους ανέδειξε, διαδοχικά στην εξουσία.
Α Λ Λ Α ο Δραγουμάνος Λαός, στην πλειοψηφία του είναι Λαός Αναστάσιμος: Με ακράδαντη κι ανέκπτωτη πίστη στην Ανάσταση - Απελευθέρωση. Μετά από τόσων δεκαετιών παθήματα - μαθήματα, θα βρει την ψυχική δύναμη, την ευψυχία, να αναζητήσει, με την Ψήφο του, ηγέτες ικανούς και άξιους να καθαρίσουν την Κόπρον του Αυγείου που πνίγει την ανάσα της πατρίδας. Για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν το Σχέδιο Απελευθέρωσής της.
Α Ν Α Σ Τ Η Τ Ω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν. Κι ο δραγουμάνος Του λαός θα τα κάνει οσονούπω πράξη. Καλήν Ανάστασιν και καλή λευτεριά δραγουμάνοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: