Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τώρα θυμήθηκε ο Παπούλιας ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας εξοντώθηκε...

Στα πέντε χρόνια της εξαθλίωσής του ο λαός ποτέ, κύριε Πρόεδρε, δεν σας είδε δίπλα του, αντίθετα υπογράφατε τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για νέα μέτρα χωρίς καμία αντίρρηση.
Λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσει το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αντιλήφθηκε ότι στα πέντε χρόνια της δεύτερης θητείας του «ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας εξοντώθηκε». Τώρα το κατάλαβε; Αυτά τα μαύρα χρόνια, που ο κόσμος συνωστίζεται στα συσσίτια, με την ανάλγητη λιτότητα να τον έχει βυθίσει στη φτώχεια και στην ανεργία, ποτέ δεν σας είδε δίπλα του, κύριε Πρόεδρε, ο ελληνικός λαός, ο οποίος σας τίμησε με υπουργικά αξιώματα και με δύο θητείες στο ανώτατο αξίωμα της χώρας. Πότε σκεφθήκατε τον έλληνα πολίτη, που τον εξόντωνε η κυβέρνηση; Και δεν μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι δεν ξέρατε τι συνέβαινε, γιατί τα μέτρα είχαν τη δική σας υπογραφή στους νόμους και στην πληθώρα των έκτακτων νομοθετικών διαταγμάτων.
Στα χρόνια της χρεοκοπίας της ζωής των περήφανων γηρατειών, των νέων παιδιών που πήραν των ομματιών τους γιατί δεν έβρισκαν πόρτες ανοικτές και τα πτυχία τους δεν είχαν κανένα αντίκρισμα, που η αξιοπρέπεια του έλληνα πολίτη κατέρρευσε μπροστά στη ζητιανιά στην οποία οδηγήθηκε, εσείς χαθήκατε, κλεισμένος στο ασφαλές Προεδρικό Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού, που προσφέρει όλα τα ελέη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: