Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Νομό μας

“Σχολιαστής”

Τα κόμματα, που θα πάρουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ασθμαίνοντας κατάρτισαν τα ψηφοδέλτιά τους, τα οποία και ανακοίνωσαν.
Έτσι, μπορούμε να κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις.
Ο Βαγγέλης ο Μπασιάκος μοίρασε τα χαρτιά όπως τα ήθελε. Η τράπουλα με τον κουμπάρο τον Καραμανλή εύκολα μπορούσε να σημαδευτεί και να τραβήξει φύλλο καταπώς τον συνέφερε.. Έβαλε απέναντί του στην επαρχία μας τη Λουκία τη Θεοδώρου και έχει σίγουρη την εκλογή του. Είναι, βλέπετε, η μονοσταυρία, που δε χωράει συναισθηματισμούς και συντροφική αβρότητα. «Νυν υπερ πάντων ο αγών υπέρ εμού»! Τελικά δεν πέρασε των Λιβαδειτών συνυποψηφίων του να του βάλουν απέναντι κάποιο αξιόλογο άτομο και να του πριονίσουν την βουλευτική καρέκλα.
Όπως φαίνεται- εκτιμήσεις είναι, δεν βάζω το χέρι στο ευαγγέλιο- στην τριεδρική εκλογική μας περιφέρεια η Ν.Δ θα πάρει μία έδρα. Πιθανότερος βουλευτής ο Βαγγέλη- εκτός κι αν γίνει η έκπληξη των εκπλήξεων. Έτσι Μπασιάκος και ξερό ψωμί. Χάσαμε το λογαριασμό. Πόσα χρόνια έχει στη βουλή; Ακόμη και τον δίκαιο Αριστείδη οι Αθηναίοι τον βαρέθηκαν και τον εξοστράκισαν. Οι Βοιωτοί τον Βαγγέλη δεν τον βαρέθηκαν; Εκτός κι αν σκέφτονται: «Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον.» Μ’ όλα αυτά ο Βαγγέλης θα σπάσει το ρεκόρ εκλογής του Κατσιμπάρδη. Αρκεί να μην έχει το θλιβερό πολιτικό τέλος του Γιώργου. Γιατί ο νουνεχής πρέπει να ξέρει πότε θ’ αποσυρθεί. Να βλέπει και την υστεροφημία του… Να μην τον βλέπουν οι παλιοί ψηφοφόροι του σαν ένα θλιβερό απολίθωμα.

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σχολιαστή, το ΚΚΕ δεν έχει προσφέρει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια για μένα σε αυτο το τόπο. Δεν εχει καμία διαφάνεια (Το ξεχασες ότι δεν θελει έλεγχο στα οικονομικά) και δεν βλέπω το λόγο κάποιος να το ψηφίσει. Ο λόγος του για δεκαετίες είναι ξυλινος χωρίς όραμα και προοπτική.

Σχολιαστής είπε...

Φίλε μου Ανώνυμε, τα ίδια, ακριβώς, λέμε. Γι' αυτό ανάφερα τον εμνευσμένο ψυχολόγο.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.