Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι ωραίες είναι αλλιώς…

“Ούτις”

Μέλι έχει αυτός ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, ρε καρντάσια, και τραβάει τις ωραίες βουλευτογκόμενες σαν τις μύγες; Μετά τη δικιά μας την ωραία- την Άρια, ντε, την Αγάτσα, τη σταρ της TVούλας- ουπς, τράβηξε και την ωραία του Τόλη. Στοίχημα έχει βάλει ο γυαλάκιας σε κάθε παραμονή εκλογών να κάνει μεταγραφή μια τριζάτη ζαχαροκαμωμένη από το κίνημα της απώλειας, το ΠΑΣΟΚ. Και να ‘ταν κανένας ομορφάντρας ο αποστάτης του  Μητσοτάκη, χαλάλι του. Μετά την τρίτη αποτυχία της εκλογής του πρόεδρου- τον Δήμα πρόεδρο, ρε π@ύστη μου;- ο Καλαματιανός είχε όψη κάτι ανάμεσα σε επιτάφιο θρήνο και βιασμένη παρθένα γεροντοκόρη. Και τσουνάμι να είχε περάσει δίπλα του λιγότερη τρομάρα θα είχε αρπάξει. Κι όμως, αυτή τη φάτσα που θύμιζε την Γκουέρνικα του Πικάσσο θάμπωσε την Άντζελα.

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΤΟΡΝΕΥΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΝΟΝΗΣ ΔΟΥΝΗΣ. ΜΕ ΕΞΕΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_207.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ούτις όλοι Άντζελα είμαστε. Ήρθς ο καιρός να τρίψει κι αυτή δια του αρραβώνος με τη Ν.Δ. που θα διαρκέσει όσο της Αγάτσα. Από το κίνημα που έγινε συχαμερό κόμμα σιγά- σιγά λακίσαμε. Κάποιοι πιο νωρίς, κάποιοι πιο αργά. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μέχρι που έβαλε το πόδι της η Μιμή. Μετά έγινε κόμμα ευκαιριακό. Όπως και τώρα το ΣΥΡΙΖΑ. Άντζελες υπήρχα, υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο δεν έχουμε παιδεία και κοιτάζουμε το τομάρι μας.