Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

33 εκατ. ευρώ κοστίζουν οι κερασμένοι καφέδες στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αυτά είναι τα χρήματα που θα πληρώσει το ταμείο της ΔΕΗ, δηλαδή το ταμείο που «γεμίζει» από τα χρήματα που πληρώνουν οι καταναλωτές, δηλαδή τα 4,5 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις που προμηθεύονται ρεύμα από τη ΔΕΚΟ. Όσοι δηλαδή αντέχουν ακόμη και πληρώνουν αφού υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, οι ανεξόφλητες οφειλές προς τη ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ.....
Αυτά είναι τα χρήματα που θα πληρώσει το ταμείο της ΔΕΗ, δηλαδή το ταμείο που «γεμίζει» από τα χρήματα που πληρώνουν οι καταναλωτές, δηλαδή τα 4,5 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις που προμηθεύονται ρεύμα από τη ΔΕΚΟ. Όσοι δηλαδή αντέχουν ακόμη και πληρώνουν αφού υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, οι ανεξόφλητες οφειλές προς τη ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο οικονομικό έτος 2015 τα έξοδα θα ανέβουν στα 50 εκατ. Τα υπόλοιπα θα διατεθούν για ξύδι, που θα δώσουν σε εμάς τους υπόλοιπους μισθωτούς των 500-1200 ευρώ οι προνομιούχοι της ΔΕΗ. Δηλ. σε όλους εμάς τους ηλίθιους που πληρώνουμε χαράτσια και χρεώσεις επιπλέον για παροχές τις οποίες είναι υποχρεωμένη η ΔΕΗ να παρέχει. Ανεχόμαστε να υπάρχουν οι προνομιούχοι της ΔΕΗ και οι Φωτόπουλοι για να μας δίνουν ξύδι, ενώ αυτοί πίνουν γαλλική σαμπάνια. Η Ελλάδα των πολλών ταχυτήτων, της αδικίας και της συνδικαλιστικής ασυδοσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!