Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

-χα- χα (ρδούβελης)

“Ούτις”

Καθίστε καλά, ρε Συριζαίοι. Ο Γκίκας δεν πήρε τη γίδα στην πλάτη. Ολόκληρο το μαντρί με τα γίδια του Τραμπάκουλου πήρε. Πήρε και τις καρδάρες μαζί με τις τσαντίλες. Αλλά ο καημενούλης αμάρτησε για τα παιδιά του. Ο Νίκος Ξανθόπουλος και η Μάρθα Βούρτση του παλιού ελληνικού κινηματόγραφου συμπυκνώθηκαν στο πρόσωπο του Χαρδούβελη. Δύο σε ένα, να πούμε, σαν να ‘ταν σαμπουάν κατά της πολιτικής πιτυρίδας. Αλλά αυτή δε ξεπαστρεύεται με τίποτα. Ρε, ούτε με Άζαξ, τον άσπρο σίφουνα.
Πήγε ο λαουτζίκος- αυτός ο απρόβλεπτος λαουτζίκος- το Γενάρη να κάνει κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ. Επίτηδες το έκανε. Για να τσαντίσουν την Αγγελικούλα τη Μέρκελ και το ντόπερμαν με το καροτσάκι, τον Σόιμπλε. Και για να δείξουν οι Συριζαίοι ότι θα βάλουν χέρι σε όσους βγάλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, στοχοποίησαν τον Γκίκα, τον αδύναμο κρίκο.
Μπρρρρ,τρρρέεεεεμωωωω, καρντάσια μου, σαν τον Γκικούλη τον Χαρδουβελάκη, αυτό το καημένο κι άκακο ανθρωπάκι, που το μόνο αμάρτημα στη ζωή του ήταν να είναι καλός οικογενειάρχης. Και γιατί τρέμω; Γιατί τις λίγες οικονομίες, που είχα στη τράπεζα το παλιό καλό καιρό, μόλις πλάκωσε η κρίση τις έβγαλα στο εξωτερικό. Όχι, ρε π@ύστη μου στην Ελβετία. Δεν είμαι κανένας μ@λ@κ@ς να με βάλει στο στικάκι αυτή η ξερακιανή η Λαγκάρντ και μετά να με ψάχνουν στα συρτάρια του Βαγγέλα τραγουδώντας: πού ‘ντο, πού ‘ντο το στικάκι, ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις. Σε ένα τόσο δα νησάκι εμπιστεύτηκα το κομπόδεμά μου. Το νησάκι Τζέρσεϊ. Που να το ξέρετε εσείς, αφού είσαστε Τρίκαλο.

η συνέχεια >> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: