Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αδιανόητο: "Μην ανησυχείτε που έκλεισαν τα Σκόπια τα σύνορα - Θα τους φιλοξενήσουμε όλους εμείς"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ότι θα κρατήσουμε επί της ουσίας όλους τους λάθρο και πρόσφυγες στην χώρα προανήγγειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ.Μουζάλας δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση που δημιουργείται και προχωρά σε δηλώσεις κενού περιεχομένου όπως:
«Τα προβλήματα θα τα υποστούμε για λίγο, αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε, ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε. Ήδη κατασκευάζουμε καινούριους χώρους για τους ανθρώπους αυτούς, υπάρχει μια αναστάτωση, αλλά δεν θα υπάρχει για πολύ. Τακτοποιούνται, με βάση τους νόμους της χώρας, με σεβασμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και των ανθρώπων αυτών. Τα πράγματα θα μπουν σε έναν ρυθμό και θα αντιμετωπιστούν, αν και στην αρχή δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναστάτωση».
Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ο κύριος υπουργός ότι εάν συνεχίσουν να καταφθάνουν με τους ρυθμούς αυτούς όλη η Ελλάδα η κάθε γειτονιά θα πρέπει να γίνει ένα hot spot! Eίναι απλά μαθηματικά.
Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο γυναικολόγος κύριος Μουζάλας να "δραπετεύσει" είτε άμεσα είτε τον Μάϊο στον ανασχηματισμό που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: