Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Τα δείγματα [ του νερού ] με κωδικούς Χ8595-N και X8597-N από τα Βάγια θεωρούνται ακατάλληλα προς πόση



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους εκλεγμένους συμβούλους του Δ.Σ. ή του Τ.Δ. αν έχει τσίπα, ας βγει να πει την ωμή αλήθεια. Γιατί δεν έχουμε νερό να πλυθούμε και γιατί είναι ακατάλληλο.

Αντώνης είπε...

Νερό δεν έχετε επειδή τα λεφτά για την συντήρηση των αντλιοστασίων τα τρώνε.Έναν απότους εργολάβους τον άχουν απλήρωτο πέντε χρόνια.Μετά πήγανε στον Αλβανό αλλά τους έφτυσε και αυτός.Ακατάλληλο το νερό πάντα ήτανε αλλά το κρύβανε και λέγανε ψέματα οι αρχιψεύτες Αλλά εσείς τους πιστεύετε και τους προσκυνάτες.Και λέω
εσείς επειδή εγώ και κάποιοι άλλοι τρέχαμε και φωνάζαμε και καταγγέλαμε αλλά εσείς πίνατε μπύρες, ματώσατε τάχαμνά σας από το ξύσιμο και κοροϊδεύατε εμάς τους υπεύθυνους εσείς οι ασυνείδητοι και ανεύθυνοι.Τα παιδιά σας τα κοιτάτε στα μάτια;;;Σε λίγο θα σας φτύνουν και θα σας βρίζουν και με το δίκιο τους!!!!!!!!! Τώρα θέλετε ωμή αλήθεια. Είναι αυτή που γράφω!!!Και τώρα που την μάθατε, τί θα κάνετε;;; Ό,τι κάνατε τόσα χρόνια. ίποτα επειδή η κουραδομαγκιά δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ξεκουνηθείτε από τα καφενεία.Και ας μήν έχετε στο σπίτι σας ούτε μισό κουβά νερό να ρίξετε στη χέστρα να μή βρωμάει!!!!!

Αντώνης είπε...

Αν έχετε καρύδια, σταματήστε να τα ξύνετε και πηγαίνετε στο Δήμαρχο που πρεκλογικά στη συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ έλεγε για ναδικαιολογήσει τα τεράστια λεφτά που στοίχησε η γεώτρηση στις ράχες οτι βρήκανε νερό άφθονο και καλής ποιότητας. Συνειδητά έλεγε χοντρά ψέματα. Πηγαίνετε τώρα νατου ζητήσετε το άφθονο και καλής ποιότητας νερό. Κορόϊδα έ κορόΙδα!!!!!

Αντώνης είπε...

Πάρτε μαζί σας έστω και δεμένους και τους τοπικούς εκλεγμένους και βάλτε τους να φωνάζουν πιό πολύ κι αν δεν το κάνουν να τους φτύνετε.Αλλά αυτά θέλουν παντελόνια κανονικά φορεμένα όχι γιά παραλλαγή!!!Μόνο έτσι θα στρώσουν τα λαμόγια και δεν θα τολμήσει άλλοςνα κοροϊδέψει!!!!