Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Αέναη κρίση χωρίς τέλος: Ανόητες κοκορομαχίες

Καθημερινά οι πολιτικοί, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, μας πρήζουν με τις ανόητες κοκορομαχίες τους, λέγοντας κάθε λογής κοινοτοπίες περί της ζωής μας και του μέλλοντος μας, χωρίς να προσθέτουν κάτι ουσιαστικό στο απλό και αμείλικτο ερώτημα, που τους τίθεται για το πως η χώρα θα ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της αέναης κρίσης.
Είναι προφανές ότι όλες αυτές οι μεγαλόστομες κουβέντες ένα και μόνο σκοπό έχουν, να πείσουν από τη μια, την μεγάλη κατηγορία των πολιτών που ο Γ.Β. Δερτιλής χαρακτηρίζει αμαθείς και από την άλλη το κόμμα τους, ότι δήθεν δίνουν την μάχη των εμπροσθοφυλακών για να κρατήσουν απρόσβλητες τις Θερμοπύλες.
Στην ουσία όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν, τόσο οι μεν όσο και οι δε, μια και είναι βολεμένοι με αποδοχές που φτάνουν τις 7.000 μηνιαίως, σε μια χώρα όπου 600.000 αμείβονται με λιγότερο από 400 ευρώ το μήνα, 1.100.000 είναι άνεργοι, εκ των οποίων σχεδόν 800.000 πέραν του ενός έτους, ενώ 400.000 στην περίοδο της κρίσης, πήραν των οματιών τους και κατευθύνθηκαν σε άλλες πολιτείες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: