Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ομογενείς, σώστε έναν νέο Ελληνα και την πατρίδα

Εδώ στήνουν το πρώτο μετα-βλαχο-κομμουνιστικό καθεστώς με πρόσχημα το Μνημόνιο, εντός Ε.Ε., όπου η φτώχεια και ο τρόμος είναι νόμος.
Υπάρχουν δύο Ελλάδες. Η μία στην κάτω γωνία των Βαλκανίων, εγκλωβισμένη στο μνημονιακό γκουλάγκ που προσυπογράφει μετά χαράς ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι ανόητοι επίδοξοι συνοδοιπόροι του για να μείνουν στην εξουσία και να καλοπερνούν οι ίδιοι - μια αισχρή μειοψηφία. (Εφτασαν να εξαιρέσουν τον εαυτό τους οι χρυσοκάνθαροι αριστεροεπιδέξιοι καρεκλοκένταυροι ακόμα και από την Εισφορά Αλληλεγγύης!) Αυτή η Ελλάδα καταδικάστηκε σχεδόν σε αιώνια υποδούλωση όταν η Πρώτη Φορά Αριστερά εκχώρησε, για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, όλο τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια. Μια χώρα βουλιαγμένη στη φτώχεια, στο ψέμα, στον αφανισμό όχι μόνο κάθε νοικοκύρη, αλλά και της ψυχής του Ελληνισμού. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα -ισάριθμη σε πληθυσμό- των πέντε ηπείρων. Οι ομογενείς, τους οποίους μάλλον λανθασμένα αποκαλούμε έτσι, είναι πιο Ελληνες και από τους ίδιους τους Ελληνες....
Δυστυχώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό που προέχει, όμως, είναι να νοιαστούμε πρώτα απ’ όλα για τα παιδιά μας, γιατί αυτά θα φέρουν κάποια στιγμή και πάλι τη χώρα στα κανονικά της. Γι’ αυτό, λοιπόν, προτού τα εξαφανίσει ή τους κάνει πνευματική λοβοτομή το τριτοκοσμικό καθεστώς εδώ, προλάβετε και διαδώστε το από στόμα σε στόμα ο ένας στον άλλον: SAVE A YOUNG GREEK NOW!

Συνέχεια >> ΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: