Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη: Σχέδιο των Rockefeller για την Ελλάδα

Το ίδρυμα Rockefeller σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές της Αθήνας, αλλάζει την ελληνική πρωτεύουσα και την μετατρέπει σε ιδανική πόλη, στο πρότυπα της Ατζέντας 2030.
Από την ώρα που αποκαλύφτηκε στο el.gr, η νέα ανανεωμένη Ατζέντα 2030, στην Ελλάδα, επίκεντρο των εξελίξεων, οι παγκοσμιοποιητές έχουν σηκώσει μανίκια και προωθούν το «όραμα για μια ανοικτή, συμμετοχική και, πάνω από όλα, πράσινη πόλη».
Όπως μεταδίδεται, ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δίκτυο των 100 Ανθεκτικών Πόλεων του Ιδρύματος Rockefeller, το Δίκτυο Πόλεων για την Κλιματική Αλλαγή C40 και το Ίδρυμα Bertelsmann, προχωρά το «σχέδιο Δράσης της Αθήνας για την προσαρμογή και τον μετριασμό των επιπτώσεων της Κλιματικής Αλλαγής».
Με αφορμή, δηλαδή, την δήθεν «υπερθέρμανση», έρχονται ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων, τις οποίες πολλοί, στην αρχή, θα χαρακτηρίσουν ως ευνοϊκές.
Παρόντος του Δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, παρουσιάστηκε στο δημαρχείο Αθηνών, το σχέδιο δράσης για την… «κλιματική αλλαγή» των Rockefeller, το οποίο μπορεί κάλλιστα να προσαρμοστεί, όπως τονίστηκε, και σε επαρχιακές πόλεις, με άλλα λόγια θα εφαρμοστεί σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η συνέχεια >> PP ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: