Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κόκκινος Συναγερμός! Ντου Από Παντού! Η Ελλάδα Σε Κίνδυνο

Ευθέως λοιπόν στήνουν σκηνικό πολέμου, ενώ ανώτατοι αξιωματικοί τους αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας ο Ερντογάν μας προκαλούν λέγοντας ότι εύκολα μπορούν να διεξάγουν έναν ακόμα πόλεμο, εκτός από αυτόν της Συρίας, και μας απειλούν να μην τολμήσουμε να κουνηθούμε.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της Ελλάδας ετοιμάζεται να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια υποθάλπτοντας έτσι το μέλλον της χώρας στις επόμενες γενιές, καθώς αν η γειτονική χώρα ως κρατική οντότητα έχει στο όνομα της τον όρο Μακεδονία πολύ σύντομα θα υποσκάπτει και θα διεκδικεί την ελληνική Μακεδονία.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά, όπως αποκαλύπτουν τα Αλβανικά μέσα, η Ελλάδα έχει συμφωνήσει με την Αλβανία στην οριοθέτηση των ναυτικών συνόρων υποχωρώντας από τις συμφωνίες του 2009 μικραίνοντας έτσι τα Ελληνικά ναυτικά όρια.
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία από τη στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση αδυνατεί να αντιληφθεί τους εθνικούς κινδύνους και δημιουργεί διχαστικό και πολωτικό κλίμα στην κοινωνία αλλά και στο πολιτικό προσωπικό λέγοντας ότι το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και τη Θεσσαλονίκη προέκυψε από παρακρατικούς και εθνικιστικούς κύκλους προκειμένου να καλύψει το σκάνδαλο της Novartis.

Το άρθρο >> COL

Δεν υπάρχουν σχόλια: