Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Οι ψυχανώμαλοι γκαγκάδες επικρίνουν τα εθνίκια του Μεγαλέξαντρου

“Ούτις”

Πρωί- πρωί σηκώθηκα, καρντάσια μου, και πότισα τον κήπο. Τριανταφυλλιές και γαρυφαλλιές, βασιλικά και αρμπαρόριζες, γλαδιόλες και αμαρυλλίδες. Κι ο κήπος μέσα στο άρωμα και τη δροσιά! Κι αφού τέλειωσα το πότισμα, απολάμβανα έναν ελληνικό μερακλήδικο στη βεράντα, μ’ ένα μουστοκούλουρο, έτσι για τη λιγούρα. Πάνω που απολάμβανα την τελευταία ρουφηξιά, εισβάλει σαν κομάντο η Αγλαΐα- το στεφάνι μου, ντε- και έξαλλη μου λέει:
«Αγησίλαε, άκουσες τι είπε το αμόρφωτο κι αλαζονικό #$@%&; Και το έχουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό, το σούργελο.»
«Αγνοώ για τι θέμα μου μιλάς, κορίτσι μου» της απάντησα. Αν και περάσαμε τα εξήντα και ντουγρού πάμε προς τα εβδομήντα, μερικές φορές για να την καλμάρω της πετάω κανένα γλυκανάλατο κομπλιμέντο.
«Γι’ αυτόν τον "κυριο" Καρανίκα, σου μιλάω, αγορίνα μου.» Να το, το λεκτικό φαίρ πλέι, οπότε Αγησίλαος- Αγλαΐα 1-1!
«Τι έκανε πάλι, ο μάγειρας; Άφησε άπλυτο τον τέντζερη και τον άρχισε στα μπινελίκια ο μαγαζάτορας;» της το γύρισα.
«Όχι, βρε γεροξεκούτη» Νάτο το φάουλ από τα αποδυτήρια. Γεροξεκούτης εγώ, που τα μαλλιά μου αντί να ασπρίσουν προτίμησαν να σύρουν το χορό του Ζαλόγγου και έτσι αυτοκτόνησαν αντί να ατιμωθούν, έχοντας απομείνει το 20% , αλλά μαύρα κορακάτα; Και πάνω που πήγα ν’ ανοίξω σο στόμα, μου ‘μεινε ο λόγος στο λαρύγγι γιατί συμπλήρωσε: « Βγήκε ο μαλ@κοπίτουρας και όλους εμάς, που αντιδρούμε στο να πάρουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας, μας αποκάλεσε αμόρφωτα εθνίκια που επικαλούμαστε τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ μας χαρακτήρισε φασίστες, ρατσιστές και εθνικιστές που τα βάζουμε άδικα με την γείτονα χώρα.»

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: