Τρίτη 15 Απριλίου 2008

"Πρωτοβουλία Βαγαίων Πολιτών για το Περιβάλλον" - Ψήφισμα

Καλούμε τους Βαγαίους πολίτες/σσες να πουν βροντερό όχι στα σχέδια υποβάθμισης του περιβάλλοντος του χωριού μας, υπογράφοντας μαζικά το ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας στην περιοχή μας. Τους καλούμε να πλαισιώσουν την "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΑΓΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ", ώστε όλοι μαζί να ακυρώσουμε με τη δράση μας αποφάσεις που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου μας και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.


ΨΗΦΙΣΜΑ

Εμείς οι πολίτες του Δήμου Βαγίων, που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία εναντίον της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο στο Δήμο μας


ΖΗΤΟΥΜΕ

· Να μη λαμβάνονται ερήμην μας αποφάσεις κρίσιμες για τις ζωές μας, τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.
· Να ματαιωθεί η εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας στην περιοχή μας.
· Να ανακαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο την υπ. αριθ. 23/2008 απόφασή του που αφορά την εγκατάσταση της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας
.

Καλούμε την πολιτεία να στραφεί σε άλλους τρόπους, σε άλλες μορφές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που θα σέβονται το περιβάλλον, την υγεία των κατοίκων και δε θα βλάπτουν τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους της περιοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΓΑΙΩΝ.