Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Τα τρακτέρ ξανά στους δρόμους



Αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σε όλη τη χώρα και ήδη την Τετάρτη είχαν προγραμματιστεί συλλαλητήρια αγροτών τόσο στην Καρδίτσα όσο και στη Λάρισα.
Μάλιστα, την Πέμπτη οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν, καθώς οι αγρότες έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στον κόμβο Πλατύκαμπου, όπου θα προχωρήσουν σε τετράωρο αποκλεισμό των Τεμπών.
Οι αγρότες μεταξύ άλλων ζητούν αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους στη βάση των περσινών τιμών, μείωση του κόστους παραγωγής και πάγωμα των αγροτικών χρεών για δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ: Pathfinder.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ οι αγροτες των βαγιων,απο ολα τα κοματα,εβγαζαν τα τρακτερ και τα παρετασαν στους δρομους διεκδικωντας τα δικαια αιτηματα τους.ΣΗΜΕΡΑ που τα προβληματα τους εχουν οξυνθει μενουν αδρανεις και στελνουν το μηνυμα στην υπολοιπη κοινωνια οτι ολα πανε καλα.ΕΧΟΥΝ ΔΕΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ.Ειναι καιρος να βγουν εξω και να διεκδηκησουν ,να απαιτησουν και να ρυθμισουν το μελλον τους.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΛΑ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ (ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑ! ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ! Α ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΑΔΙΤΣΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠ....ΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!