Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επικρατεί στην Β' Αθηνών


Στη Β΄ Αθήνας, όλοι προεξοφλούν πως η μάχη της πρωτιάς θα δοθεί μεταξύ του κ. Ανδρ. Λοβέρδου, ο οποίος ήταν πρώτος και το 2007, και του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη. Σε αμφοτέρους, εξ άλλου, αναμένεται ο κ. Γ. Παπανδρέου να αναθέσει χαρτοφυλάκια σε περίπτωση νίκης του ΠΑΣΟΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής. Με βάση τις πληροφορίες που φθάνουν στην Ιπποκράτους, την επανεκλογή τους και μάλιστα με καλή σειρά διεκδικούν οι κ. Μαρία Δαμανάκη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μ. Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη και Απ. Κακλαμάνης, ενώ ισχυρό «ρεύμα» λέγεται ότι έχει δημιουργήσει η κ. Λούκα Κατσέλη, η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, αλλά εκ των πραγμάτων κινείται με τον αέρα της πιθανής «τσαρίνας» της οικονομίας. Επίσης, καλή παρουσία στο κυνήγι του σταυρού αναμένεται να έχουν οι κ. Π. Ευθυμίου, Γ. Δημαράς και Βάσω Παπανδρέου, ενώ με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί στη Β΄ Αθήνας να εκλέξει μέχρι και 17 βουλευτές, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρείται πολύ πιθανό πως θα εκλεγούν και πρώην υπουργοί, από τους κ. Χρ. Πρωτόπαπα και Τηλ. Χυτήρη, μέχρι τους κ. Μ. Παπαϊωάννου και Κ. Γείτονα.

kathimerini.gr, toparon.gr

Τι απαντά στο ερωτηματολόγιο του press-gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρέας είναι δικό μας παιδί. Η γιαγιά του ήταν Βαγαία. Όταν ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο, είχε φιλοξενηθεί για μία βδομάδα στα Βάγια, απ' όπου έχει πολύ καλές αναμνήσεις και πάντα τα θυμάται.
Να του ευχηθούμε αρχικά την πρωτιά στη δύσκολη περιφέρεια Β΄Αθηνών.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ είπε...

Ο Ανδρέας από τη πλευρά της μητέρας του κατάγεται από το σόι του βαγαίου οπλαρχηγού του 21 Μήτρου Μπινιάρη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΑΠΟ)ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2007...
Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΊΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

ο κ. Λοβέρδος πραγματικά είναι ένας απο απο τα πολύ λίγα θετικά και σωστά πολιτικά άτομα σήμερα στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, Ο Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.

vines είπε...

Ο Ανδρέας είναι ο δικός μας άνθρωπος και πρέπει να τον βοηθήσουμε. Να προτρέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους, που ψηφίζουν στη Β' Αθηνών, να δώσουν τον ένα σταυρό στον Ανδρέα. Τον αξίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τις αξιολογότερες φωνές της πολιτικής