Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Οι Βαγαίοι αντιδρούν στις εκκλησιαστικές μεθοδεύσεις ...




8 σχόλια:

BAΓΙΩΤΙΣΑ είπε...

Ειχα παει στην ολονυκτια χτες βραδυ στην Αγια Τριαδα λογω της εορτης του οσιου Δανιηλ, ηταν ο Πολυκαρπος, ο Αλεξανδρος και ενας απο το ταχι που ηταν πριν στο κασνεσι.Τι να σας πω επαθα πλακα αστραφταν τα φλας απο τις φωτογραφιες που εβγαζαν συνεχως μεταξυ τους μεσα και εξω απο το ιερο.Μαλλον απο την χαρα τους οτι ξεφορτωθηκαν τον Δανιηλ.Οι γυναικες αγανακτησαν.Στο τελος βγηκαν να πουν ψεμματα οτι ο Δανιηλ αυτο ηθελε, δηλαδη να παει στο μοναστηρι και οτι βρηκε το δρομο του. Και δεν ντραπηκαν καθολου. Οι γυναικες τους ειπανε διαφορα εγινε ψιλοχαμος γιατι πολλες δεν ηξεραν τι ειχε γινει.Οσο για τον Δανιηλ δεν το ηξερε οτι θα τον στειλει ο μητροπολιτης στο μοναστηρι το εμαθε ξαφνικα και ακομη τα μπατζουρια στο σπιτι του ειναι ανοιχτα. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ. ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Αυτα που εζησα χτες το βραδυ δεν μου αρεσαν καθολου. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.

Σχολιαστής είπε...

Φίλοι της ιστοσελίδας, όποιος γνωρίζει τα παρασκήνια του εγκλεισμού του π. Δανιήλ στο μοναστήρι, να το γράψει για να αποκαλυφθεί η Βυζαντινή σκευωρία και ο ρόλος των δύο παπάδων, που ανερυθρίαστα θα μας ζητήσουν να γιορτάσουμε το μήνυμα της αγάπης του Χριστού, ενώ οι ίδιοι έπαιξαν το ρόλο του Ιούδα κατά του "αδελφού και συλλειτουργού" τους. Μετά εμείς θα αποφασίσουμε... Τον Γεώργιο του θέλουμε πνευματικό επίσκοπο και όχι δεσπότη σωμάτων και ψυχών...

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΤΕ . ΦΙΛΗ ΒΑΓΙΩΤΙΣΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΨΑΛΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΦΛΑΣ ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ...
ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΚΑΚΑΜΟΙΡΗ....ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

Αμέτοχος είπε...

Διαπιστώνω ότι τα χειρότερα πάθη και τα μεγαλύτερα μίση εκδηλώνονται γύρω από τον χώρο της εκκλησίας. Φαίνεται ότι το "χολή και όξος" δεν το έδωσαν μόνον οι Ρωμαίοι στρατιώτες τότε στον σταυρωμένο Χριστό, αλλά το προσφέρουν καθημερινά αυτοί που φαρισαϊκά κάνουν τους μεγάλους σταυρούς σε όσους δεν συμφωνούν με τις οπισθοδρομικές απόψεις και τακτικές τους.
Αγαπητέ ανώνυμε 9.39 σε μια ανακοίνωση δεν φαίνονται οι υπογραφές και οι υπογραφές που έχουν μπει δεν είναι ανακοινώσιμες. Όσο για σένα ανώνυμε 11.59 είσαι ψυχικά άρρωστος... Το σίγουρο είναι πως είσαστε οι λάθος άνθρωποι για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα, όπως είναι αυτό που έχει προκύψει στην Αγ. Τριάδα.

ΒΑΓΙΑ είπε...

Τα Βάγια είναι δυστυχώς σε αναβρασμό. Εσείς (11:59) δεν το καταλαβαίνετε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ιεροθεος είπε...

Ούτος εστίν ο υιός μου ο αγαπητός εν ω ηυδόκησα.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ