Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Aνακοίνωση Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού για το σχέδιο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"


Δελτίο Τύπου

Η αναγκαιότητα αλλαγής του διοικητικού χάρτη της χώρας είναι προφανής. Το επιχειρούμενο, από την κυβέρνηση ,μοντέλο της νέας διοικητικής αναδιoρθωσης,όπως αυτό εμφανίζεται από το κείμενο διαβούλευσης , μας βρίσκει αρχικά σύμφωνους . Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε και τις θέσεις που θα διαμορφωθούν στην επόμενη φάση για το χωροταξικό.
Με τα κριτήρια, βάσει των οποίων θα συγκροτηθούν οι νέοι δήμοι , ο Ορχομενός μπορεί και πρέπει να παραμείνει αυτόνομος ή συνενωμένος με όμορους μικρούς σε πληθυσμό δήμους .Μία πόλη με την ιστορική διαδρομή του Ορχομενού , τρίτη σε πληθυσμό στη Βοιωτία, πέμπτη σε πληθυσμό στην Περιφέρεια, με διαχειριστική επάρκεια , με κομβική γεωγραφική θέση και τόσα άλλα πλεονεκτήματα δεν μπορεί να σβηστεί από το χάρτη. Εκτιμώντας ότι εκφράζουμε το σύνολο των πολιτών του Δήμου Ορχομενού, θεωρούμε βέβαιο ότι η άποψη μας θα συμπέσει με τις αποφάσεις των υπευθύνων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο κειμενο σας φιλοι του Ορχομενου,αρχικα συμφωνειται με το σχεδιο Καλικρατης και κατοπιν θιγεται το θεμα ,το οτι ο Ορχομενος πρεπει ναναι Δημος. Μεχρι εδω ολα καλα. Δεν θα επρεπε κυριοι ,να μιλατε και αριθμητικα, ποσοι πρεπει ναναι οι Δημοι στην Βοιωτια,αν σας ενδιαφερει φυσικα, για ολους εμας τους υπολοιπους η ενδιαφερεσται (σωστα βεβαια) για την πολη σας μονο.Κι αν ενδιαφερεσται μονο για την πολη σας(σωστα βεβαια) γιατι το ανακοινωνεται σε ολους εμας τους υπολοιπους.Θελεται να μας το τονισεται η να μας το επιβαλλεται η μας το ζηταται.,,,ΚΡΟΝΟΣ,,,