Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ηρωική δασκάλα υποφέρει τα πάνδεινα


Οι Τούρκοι κατασκεύασαν κατηγορητήριο ότι έβαλε τους μαθητές να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ! Της επιτέθηκαν, την ύβρισαν και της έσπασαν το χέρι

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανθελληνικό παραλήρημα

Η Χαρά Νικοπούλου είναι δασκάλα. Κόρη του Βασίλη Νικόπουλου, πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου. Επέλεξε να υπηρετήσει στο μειονοτικό σχολείο στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου. Η επιλογή της μέχρι σήμερα της έχει κοστίσει ακριβά, επειδή αρνείται να παίξει το ανθελληνικό παιχνίδι του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας.
Αρνείται να περάσει τη γραμμή του τουρκικού επεκτατισμού. Η Παιδεία που προσφέρει στα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας είναι ελληνική. Όχι τουρκική. Αυτό της κόστισε ακριβά. Την έβρισαν. Την απείλησαν. Της έσπασαν το χέρι. Της επιτέθηκαν. Τίποτα δεν την έκαμψε. Γι’ αυτό εκείνοι που επιθυμούν την ηθική -πιθανόν και τη φυσική- εξόντωσή της κατέφυγαν στο ύστατο τρικ: να στρέψουν τους μουσουλμάνους εναντίον της αναπαράγοντας μιαν ανυπόστατη είδηση, ότι προσέβαλε τη θρησκεία του Ισλάμ ζητώντας από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ!

Έχει και συνέχεια >>> ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: