Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΝΕΡΟ- ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: Αποκρύψεις


Από τον Γεωλόγο: Αντώνη Κρητικό

Aς συνεχίσουμε αναφέροντας όλα τα αντικείμενα όσα μας περιβάλλουν ή χρησιμοποιούμε συνεχώς και είναι αναπόσπαστα δεμένα με το καρκινογόνο Cr+6, το οποίο σημειώστε επίσης ότι ως ουσία είναι ισχυρότατο μυκητοκτόνο. Όσοι δεν έχετε καθόλου ασχοληθεί θα εκπλαγείτε υπέρμετρα έως πολύ δυσάρεστα με τα επόμενα. Όσα θα αναφέρω κατωτέρω είναι όπως και στην αρχή τα χαρακτήρισα, από τα άγνωστα ή ανεπαρκώς διερευνημένα ή σκόπιμα αποκρυπτόμενα για εμπορικούς λόγους ή λόγους αναγκαιότητας. Θα τα αριθμήσω ως Απόκρυψη 1,2, κ.λ.π. και σας εύχομαι καλή και κυρίως προσεκτική ανάγνωση.

Απόκρυψη 1.
Tα δέρματα, όλα τα δέρματα, επεξεργάζονται με εξασθενές για απολύμανση, βακτηριοκτόνωση και ενίσχυση της αντοχής. Τα δερμάτινα ρούχα λοιπόν, τα παπούτσια ,οι τσάντες, οι ζώνες, τα λουράκια των ρολογιών, οι ιμάντες στα μπιχλιμπίδια του λαιμού και κάθε δερμάτινο αντικείμενο, έχουν εξασθενές, το οποίο όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος, ως αναθυμιάσεις περνάει μέσα από τους ανοικτούς πλέον πόρους του δέρματός μας. Υπάρχει στον κόσμο άνθρωπος που δεν έχει έρθει σε επαφή με δερμάτινα αντικείμενα? .

Δεύτερο μέρος: ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ 2-9 κλίκ εδώ

6 σχόλια:

Α.ΚΡΗΤΙΚΟΣ είπε...

Προς όλους τους εμπλεκόμενους και ιδιαίτερα τους πανεπιστημιακούς ερευνητές απορία, σχετικά με την απορρόφηση του εξασθενούς από τα καρώτα , τα κρεμμύδια, τις πατάτες κ.λ.π.
Από τους ελέγχους έχει προκύψει, εσείς οι ερευνητές το υποστηρίζετε, ότι στο υπέργειο τμήμα ενός φυτού, το εξασθενές ανάγεται σε τρισθενές. Οι μόνες συνθήκες που αλλάζουν είναι η υγρασία και το ηλιακό φώς.
Όταν λοιπόν τα ως άνω προϊόντα που κατά τα λεγόμενά σας έχουν απορροφήσει εξασθενές χρώμιο συλλέγονται, αλλάζουν οι συνθήκες υγρασίας και εκτίθενται στο φώς του ήλιου, άρα μπαίνουν στην διαδικασία αναγωγής του Cr+6 σε Cr+3.
Ισχύει ή όχι? Το ερευνήσατε ή όχι ? Απαντήστε υπεύθυνα και με στοιχεία, διαφορετικά οι θέσεις σας για τα αγροτικά προϊόντα που αναπτύσσονται υπόγεια, σχετικά με το εξασθενές, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ελλιπείς και κατά συνέπεια όχι ξεκάθαρες σκόπιμα.

Ανώνυμος είπε...

http://greeknation.blogspot.com/2010/06/south-stream_2516.html

Μόσχα: "Ο South Stream θα περάσει από την Ρουμανία αντί Βουλγαρίας και Ελλάδας"!
Την εναλλακτική χάραξη του South Stream μέσω Ρουμανίας, εξήγγειλλε ουσιαστικά πριν λίγες ώρες η Μόσχα: "Η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει τα σχέδια για τον αγωγό South Stream, ακόμη και αν η Βουλγαρία αποσύρει τη συμμετοχή της", δήλωσε ο πρόεδρος του Ρωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και πρώην πρωθυπουργός Γεβγκένι Πριμακόφ. Η εξέλιξη αυτή αφήνει εκτός νυμφώνος, εκτός Βουλγαρίας, φυσικά και την Ελλάδα, τις δύο κυβερνήσεις των οποίων η Μόσχα θεωρεί ως "εξαιρετικά ευήκοες" στις επιθυμίες της Ουάσιγκτον. Έτσι μέσα σε εννέα μήνες η Ελλάδα κινδυνεύει να απαλειφθεί άμεσα και πλήρως από τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης! "Έχουμε εναλλακτικές λύσεις και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, θα υλοποιηθεί σε κάθε περίπτωση", δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης στη Σοφια, στέλνοντας μήνυμα στη βουλγαρική κυβέρνηση. "Οι σχέσεις της Βουλγαρίας με τη Ρωσία δεν πρέπει να καταστούν όμηροι των πρόσκαιρων συμφερόντων της κυβέρνησης", πρόσθεσε.


Ο ρωσικός Τύπος εκτιμά ότι η εναλλακτική λύση αφορά στη διέλευση του αγωγού από τη Ρουμανία, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού ο South Stream θα ξεκινά από το ρωσικό λιμάνι του Νοβοροσίσκ και θα καταλήγει στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Με την παραπάνω φράση ο Γ.Πριμακόφ, ουσιαστικά επιβεβαιώνει το δημοσίευμα (πρακτικά, παγκόσμια αποκλειστικότητα) του defencenet.gr της 14ης Νοεμβρίου 2009 σύμφωνα με το οποίο η Μόσχα προχώρησε σε εναλλακτική χάραξη μέσω της Ρουμανίας, ενώ δεν αποκλείει και την χάραξη μέσω Τουρκίας και Ελλάδος. Η δεύτερη εκδοχή είναι "το μη χείρον βέλτιστον", αλλά οπωσδήποτε θα είμαστε στρατηγικά εξαρτημένοι από την Άγκυρα.
Τότε γράφαμε ότι "Μία εξέλιξη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποβεί αρνητική για την ελληνική διαπραγματευτική θέση (ειδικά μετά τους πάσης φύσεως εγχώριους "λεονταρισμούς" κατά των αγωγών) σε ότι αφορά τον South Stream, αλλά και όλο το πλέγμα των ελληνορωσικών σχέσεων, συνέβη πριν από λίγες ώρες:
Η Σλοβενία υπέγραψε με τη Ρωσία συμφωνία για να συμμετάσχει στο σχέδιο του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών στο Νόβο Ογκάρεβο, στην περιοχή της Μόσχας.
Με δεδομένη την συμμετοχή της Σερβίας, αν στον South Stream συμμετάσχει τελικά και η Ρουμανία - όλα δείχνουν ότι η ρουμανική συμμετοχή θα γίνει δεκτή από την Ρωσία - τότε η Βουλγαρία και η Ελλάδα, θα μπορούσαν να χάσουν το στρατηγικό πλεονέκτημα, αφού ο αγωγός από τον Εύξεινο Πόντο, διαμέσου Ρουμανίας, Σερβίας και Σλοβενίας θα έφτανε με πολύ οικονομικότερο τρόπο (χερσαίος αντί θαλάσσιος αγωγός) στην αγορά της Ιταλίας απ'ότι μέσω Ελλάδας, Ιονίου και Αδριατικής Θάλασσας. Η Κροατία έχει ζητήσει επίσης να συμπεριληφθεί στο σχέδιο της πορείας του αγωγού".
Η απόφαση της Ρωσίας να προχωρήσει σε εναλλακτική χάραξη έχει ιδιαίτερη αξία αν θεωρήσουμε ότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση του Μπόϊκο Μπορίσοφ δεν έχει φέρει καμία αντίρρηση στον South Stream: Πιθανότατα οι Ρώσοι ωθούν εκτός South Stream, Βουλγαρία και Ελλάδα!.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει ο αγωγός; έλεος πια με την λογική ανάρτησης στο στύλ όποιου του καπνίσει κι ότι του καπνίσει!!!!
ΒΡΕ ΕΔΩ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΕΙΔΙΚΟ...
Έχετε κι έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει και τι νερό υπάρχει;
Υπάρχει επ΄αυτού καμιά αντίθετη πρόταση υπάρχει ευαισθησία υπάρχει φιλότιμο; στους παροικούντες ειδικά (σ)τα δημοτικά διαμερίσματα;
Η τετραετία των κ.κ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ", οδεύει στο τέλος της, σε λίγο δεν θα θυμάται κανείς ποιοι είχαν ανά χείρας τα ηνία...
Δυστυχώς...
Με έκδηλη την αγανάκτηση και την απαγοήτευση, αφού το πιο βασικό κοινωνικό αγαθό, το νερό, κατάντησε στοιχειωμένος εφιάλτης...
Και μετά από λίγο τι άραγε;

Έρμος πολίτης είπε...

...Και μετά ο Μιμάκος... Όσοι φρόντισαν να πάμε στη Θήβα, θα φιγουράρουν μούρη μόλις τα κόμματα δώσουν το χρίσμα. Κι εμείς θα γελάμε με τις φούσκες και συγχρόνως θα κλαίμε για την κατάντια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία το χρώμιο υπάρχει στην καθημερινή ζωή μας! Εμείς φταίμε για τη ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα επειδή χρησιμοποιούμε τα αντικείμενα που αναφέρονται στο άρθρο; Η αλήθεια είναι μία, η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα οφείλεται στη βιομηχανία και όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη ρύπανση,τα υόλοιπα φαίνονται "ύποπτα"!!

Α.ΚΡΗΤΙΚΟΣ είπε...

Ανώνυμε 23-6-2010 ώρα 4.45 μ.μ.
Τα "ύποπτα" που διαπίστωσες είναι τόσο "ύποπτα" όσο και οι αποφάσεις των ταλαίπωρων που θέλησαν χθές να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά.
Προφανώς η επιθυμία των χιλιάδων Ελλήνων και ξένων να ταξιδέψουν, κατά την δική σου απαράμιλλη νοοτροπία, "...υπονόμευε το Λαϊκό κίνημα, ενάντια στην αντεργατική πολιτική του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου... και του διεθνούς ιμπεριαλισμού... που...".
Η ικανότητα, γιατί περί ικανότητας πρόκειται,να βγάλεις το συμπέρασμα που διατύπωσες στο σχόλιό σου αφού "διάβασες" και "κατάλαβες" όλη την ανάρτηση, δικαιολογεί απόλυτα τα χάλια μας στα Βάγια.