Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καλλικρατικός δήμος Θηβαίων

Ανώνυμος είπε ...

Όπως φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ η κατάσταση ξεκαθαρίζει. Με βάση το γκάλοπ θα πάρει το επίσημο χρίσμα ο Σβίγγος. Εκτός και αν το ποσοστό του δεν είναι πολύ μεγάλο, γιατί στο γκάλοπ ήσαν 4 οι κρινόμενοι, αλλά και οι καθολικώς διαμαρτυρόμενοι που έμειναν έξω από το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ- Κύριος οίδεν με ποία κριτήρια- και βγάλουν το αγγούρι του χρίσματος από τον πωπό τους η επιτροπή αξιολόγησης Τσούρας Θαν. και σία. Αν οι υπόλοιποι δεν τα βρουν για να κατεβάσουν έναν συνδυασμό Αντι-Σβιγγικό, το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές κατακερματισμένο με πολλούς επίδοξους μνηστήρες.
Έτσι μπορεί να εμφανιστεί ο(η) Οδυσσέας της Ν.Δ. και να αφανίσει τους μνηστήρες.
Πολλά θα ακούσουμε, πολλά θα δούμε.
Οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε είναι πως όσοι θα ασχοληθούν με τα κοινά δεν είναι οι άριστοι. Πρόκειται για εξουσιομανή και φιλόδοξα άτομα, που ωθούνται από προσωπικές βλέψεις. Εδώ όμως χρειάζεται κάποιος με ιδιαίτερες ικανότητες γιατί πρέπει αρμονικά να συνταιριάσει 4 διαφορετικούς δήμους. Κανείς δεν έχει καθήσει να μελετήσει το σχέδιο Καλλικράτης, ώστε να παρουσιάσει ένα σωστό πρόγραμμα δράσης, ούτε έχει δει τα ιδιαίτερα προβλήματα των σημερινών δήμων. Θα μας πουν γενικολογίες, πλάνα του ράβε- ξύλωνε και μοιράζοντας υποσχέσεις και χαμόγελα θα ζητήσουν να τους εκλέξουμε για να αποδειχτούν στο μέλλον ανεπαρκείς και βολεψάκηδες.
Εκ προοιμίου ο Καλλικρατικός δήμος Θηβαίων συγκροτείται κάτω από ατυχείς συγκυρίες και το μέλλον δεν είναι αόρατο, αλλά ζοφερό.
Είθε να διαψευστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: