Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Θηβαίων


lamiastar.gr

7 σχόλια:

Άσχετος είπε...

Από τους 4 συμβούλους, όσοι θα ανήκουν στη συμπολίτευση και πόσοι στην αντιπολίτευση; 3+1, ή 2+1+1 θα είναι; Ξέρει κάποιος να μας πει;

Ξενύχτης είπε...

Ο κάθε πολίτης που διαθέτει στοιχειώδη λογική ας κάνει συγκρίσεις:
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ Κατ.6351 συμβ.14
ΘΕΣΠΙΕΩΝ κατ.5949 συμβ.13
Ελάχιστη η διαφορά συμβούλων. Γι' αυτό λέγαμε ΟΧΙ στη Θήβα. Αν είμασταν κι εμείς Αλίαρτο θα είχαμε 8 ή 9 συμβούλουςκαι οι τρεις δήμοι θα είχαν από 9 ή θα διέφεραν κατά 1. Τώρα στη Θήβα έχουμε μόνο 4.Συμμαχίες θα έδιναν και Δικό μας δήμαρχο, ενώ η φωνή μας θα ακουγόταν και η γνώμη μας θα μετρούσε. Τώρα: Βάγια-θίσβη-Πλαταιές μαζί 12 συμβ. Μόνη η Θήβα 21 συμβ. Μόνοι τους θα αποφασίζουν και θα μας πετάνε τα ξεροκόματα. Τα παιδιά για τα θελήματα θα είμαστε.

ΠΡΩΙΝΟΣ είπε...

Ξενύχτης έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά μερικοί παίξανε, όπως πάντα, ενα βρώμικο παιχνίδι στη πλάτη των Βαγίων. Αυτοί να τιμωρηθούν από τους πολίτες των Βαγίων. Να ξεσκεπαστούν για να αποδοθούν και οι ευθύνες για την πονηρή αποφασή τους να ανταλλάξουν το μέλλον των Βαγίων με μια θέση στο συμβούλιο του νέου δήμου Θηβαίων.

Δεν κατάλαβα τους Βαγαίους που έθεσαν την υπογραφή τους για την υποστήριξη πολτικής ομάδας η οποία άσχετα απο το αποτέλεσμα θα εχει αρνητικό αποτέλεσμα στο αύριο και των Βαγίων της Θίσβης και των Πλαταιών. Το ποσοστό 21-12 τα λεει όλα. Η Θήβα μόνη βγάζει Δήμαρχο και οι αποφάσεις του νεου Δ.Σ θα είναι πάντα υπέρ των Θηβών.

Ξενύχτη εύγε σου.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε ΞΕΝΥΧΤΗΣ για τα σωστα μαθηματικά του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Tελικά, υλικά οικοδομών καινούργια δεν διαθέτει η πιάτσα. Ρε λεχρίτες τι μαϊμουδίσματα είναι αυτά, με ανακοινώσεις, μνημόνια και ξεράσματα? Συνδημότες, πλέον, Θηβαίοι που σας φτύνει το Θήβα press αφαιρώντας την δυνατότητα να πείτε την γνώμη σας, από τους πολιτικούς, πολιτικάντηδες και τσανακογλύφτες τι περιμένετε? Και μου κάνει εντύπωση που πέσατε όλοι μαζί στον Αγγέλου και για τα καμώματα του Σβίγκου και των ομοίων του τσιμουδιά. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ ρε λεβεντομ@@@ες, δεν βλέπετε τι γίνεται? Ρε τσόνια της πολιτικής και νάνοι της Αυτοδιοίκησης ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε για μας χωρίς εμάς? Ποιος σας είπε ότι εκτός από τους παρατρεχάμενους, τους γλείφτες και τους τενεκέδες που νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη και ασχολούνται μαζί μας, θα σας ψηφίσει άλλος κόσμος? Ποιος Βαγαίος ψηφοφόρος θα ξεχάσει ότι η ελεεινομαχία του Αγγέλου με τον Δούση έδωσε τον Δήμο Βαγίων τρείς καθοριστικές τετραετίες σε ότι πιο ανίκανο έχει να παρουσιάσει η ΝΔούλα ? Ποιος να ξεχάσει ότι Αγγέλου-Δούσης που μαλώνανε για την κουτάλα, έδωσαν τον Δήμο στον Χαζοχαρούμενο μεσίτη και στον Θίασο Σκιών με αποτέλεσμα την σημερινή διάλυση του χωριού? Και τώρα με περίσσιο θράσος, γιατί αντριλίκι δεν τους περισσεύει παρά μόνο θράσος, ξαναπαίζουν τους αναντικατάστατους, τους αγωνιστές και τους αδάμαστους γνώστες της Τ.Α. Από κοντά και ο Σβίγκος που τον βρίζουν οι Θηβαίοι, αλλά οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι τον προωθούν. Επειδή το θέλει η Βάσω και οι παρατρεχάμενοι, στο τέλος θα παραδώσουν οι αχρείοι τον Καλλικρατικό πλέον Δήμο στην Δεξιά. Έχει ξαναγίνει και στη Θήβα. Ούστ κοθώνια. Να θυμόσαστε όμως ότι αν με τα καμώματά σας η ΝΔ πάρει τον Δήμο, να κυκλοφοράτε με σωσίβιο και αναπνευστήρα. Αλλιώς θα πνιγείτε από τα φτυσίματα.

Αθήνα είπε...

Αν βγει η δεξιά, Οργισμένε, θα δεις να είναι δίπλα στη Λουκία κάποιοι από τον καραγκιοζοθίασο. Οπότε για τα Βάγια μία από τα ίδια

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω είπε...

Από καταγγελία Θηβαίου στο blog ExeisMinima.gr:

« Ο/Η diaplekomenosξξθ λέει:
24 Αυγούστου 2010 στις 8:09 μμ

Ακόμη περιμένω απάντηση από τα τσιράκια του δημάρχου σε όσα κατήγγειλα σε άλλο post.
Ξανά ρωτάω λοιπόν.
Είναι αλήθεια πως δίνει στον Κοβάνη για το κτήριο πίσω από το δημαρχείο 20000 ευρώ μίσθωμα τον μήνα για την στέγαση των εκεί γραφείων και σε αντάλλαγμα εκείνος του έχει κάνει «δωράκι» ένα κότερο που τύφλα να έχουν των γαλαζοαίματων που είναι τώρα στις Σπέτσες?
Του είναι βλέπετε απαραίτητο για τις μετακινήσεις του στο νησί των ανέμων για το φτωχικό που του δώρισαν επίσης και εκεί.
Τα χρήματα αν ρωτήσει κάποιος που τα βρίσκει θα σας πω εγώ.
Όταν πληρώνει το νερό κάθε Θηβαίος 400% παραπάνω σε σχέση με τους κατοίκους άλλων ελληνικών πόλεων λογικό μου μένετε αυτό.
Τυχαίο?Δεν νομίζω!!
Και μην μου καταλλογίσει κάποιος πως είμαι υπέρ κάποιου υποψηφίου και το γυρίσει εκεί το θέμα.
Σκατά είναι όλοι τους.»

Κάποιοι σας τα έλεγαν για τα δημοτικά τέλη, Βαγαίοι. Ήταν ένα από τα πολλά επιχειρήματα γιατί δεν ήθελαν Θήβα. Θα δούμε αύξηση νερού 1000% σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε, αύξηση των άλλων δημοτ. Τελών και με 4 μόνο συμβούλους θα μας γράφουν κανονικά. Το επόμενο καλοκαίρι θα ζητήσετε να στήσετε κρεμάλες στα πλατάνια της πλατείας για να κρεμάσετε αυτούς που σας γέλασαν με το δήμο Βαγίων-Θεσπιών-Θίσβης. Αλλά ούτε θηλιά δε θα μπορείτε να φτιάξετε. Ο γελαδοτρόφος μας φέρθηκε σαν να ήμασταν μοσχάρια και βόδια. Και πολλά πεδινά βόδια τον πίστεψαν. Ο παρασκηνιάρχης έχει την αξίωση να γίνει δήμαρχος στο δήμο όπου μας έσυρε. Αν ήταν ευθύς γιατί δεν ερχόταν στη συγκέντωση του ΚΑΠΗ να μας πείσει, αλλά ενεργούσε παρασκηνιακά τα βράδια; Ο άλλος, ο υποχθόνιος κουτοπόνηρος δήθεν αδικημένος από τον Αποστολίδη, ρίχνει γέφυρες με άλλους υποψήφιους δημάρχους. Και οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού μας πάντα ευκολόπιστοι αγαθιάρηδες δε μπορούν να διακρίνουν τα πολιτικά παιγνίδια όσων τους ξεπουλούν για το τομάρι τους αλλά και δεν ακούν τις φωνές της λογικής.