Την ύπαρξη μιας μυστικής Επιτροπής που οδήγησε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας μας, καθώς και των άλλων αδύναμων Οικονομιών της Ευρωζώνης, τα τελευταία δύο χρόνια, αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ».
Οπως έγραψε η έγκριτη εφημερίδα, αμέσως μετά από την κατάρρευση της αμερικανικής τράπεζας Λίμαν Μπράδερς, το Σεπτέμβριο του 2008, και την παγκόσμια οικονομική κρίση που ακολούθησε, ένα μυστικό κονκλάβιο διερευνούσε το ενδεχόμενο κατάρρευσης οικονομίας κράτους - μέλους της ζώνης του ευρώ και εκπονούσε ανάλογο σχέδιο αντίδρασης.
Το «κονκλάβιο» αυτό έχει και το όνομα της «επιτροπής που δεν υπήρξε ποτέ», καθώς όλες οι δραστηριότητές του καλύπτονταν από άκρα μυστικότητα.
H συνέχεια >>> adesmeytos.gr
3 σχόλια:
Διαβάστε και αυτό για να αντιληφθείτε ότι στην πλάτη μας παίζονται παιγνίδια και κανείς πολιτικός δεν έχει τα @@χίδια να αποκαλύψει την αλήθεια, να καταγγείλει, να κάνει μήνυση σε διεθνή δικαστήρια, να ζητήσει πίσω την Ελλάδα:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_2625.html
Οι γραικύλοι, οι εφιάλτες μας πουλάνε καθημερινά.
Ο Λοβέρδος μίλησε για Γουδί. Ναι, αυτό τους πρέπει. Είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας γιατί ξέρουν και δεν μιλάνε, γιατί είναι συνεργάτες της μαφίας των εγκληματιών της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Τους πέταξαν κάποια κόκαλα να γλείψουν και ξέχασαν πατρίδα, λαό, έθνος. Όλα τα θυσίασαν για να σώσουν το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τους Εβραίους τοκογλύφους. Γίναμε τροφή των παγκόσμιων τρωκτικών.
Που' σαι Καραϊσκάκη;
http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_02.html
Kadmeia4@gmail.com ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός
Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?
Δημοσίευση σχολίου