Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πέντε εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη, γράφει η Pravda!

Πέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!
Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.
Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!
Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...

4 σχόλια:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλά πώς του ξέφυγε του Χαρδαβέλα τέτοιο γεγονός? Να που βγαίνει σωστός εκείνος ο παπα-μυστήριος που γυρίζει τα κανάλια και λέει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012 !!! Μόνο ο Άνθιμος μπορεί τώρα να μας σώσει!!! Να αρχίσει να προσεύχεται με βοηθούς τον Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο και τη Λουκά που θα κρατάει τα εξαπτέρυγα αντί μαύρης σημαίας.
Αλλά ρε γμτ σε ποιό Θεό θα προσεύχονται, αφού ο δικός μας όπως φαίνεται είπε ψέματα για τον Αδάμ, την Εύα, το φίδι, το μήλο και άλλα τέτοια? Μήπως ο περιούσιος λαός δεν είναι οι Εβραίοι αλλά τούτοι που έρχονται από άλλο σύστημα και που ο «μπαγάσας», αφού τους έφτιαξε, τους έκρυψε εκεί και τόσα χρόνια μας ταϊζει φούμαρα με το Ισραήλ?
Ο Λιακόπουλος τι λέει για το θέμα? Είναι Ελ ή Παπαρέλ? Να υποχρεωθεί η Τρέμη με τον Ντερμπεντέρη να τον βγάλουν στο παράθυρο στις 8.00 και το Mega να στείλει τον Σόμπολο να κάνει το ρεπορτάζ κατ’ ευθείαν με την Πράβντα, τους Αμερικανούς και τους Κινέζους.
Τώρα, για να είμαστε από όλες τις μπάντες καλυμμένοι, το ΝΑΤΟ πρέπει να αναλάβει να συγκροτήσει δύναμη κρούσης. Η αρχηγία θα ανατεθεί σε Έλληνα αρχιστράτηγο επειδή είναι ο μόνος με γονίδια κατάλληλα. Τι εννοώ? Ο μόνος στρατός εισβολής που είχε μήκος περισσότερο από 240 χιλιόμετρα ήτανε οι Πέρσες με τον Ξέρξη. Άρα μόνο εμείς έχουμε εμπειρία και μόνο εμείς μπορούμε πάλι να σώσουμε τον κόσμο όπως τότε !!! Εμπρός λοιπόν, « ίτε παίδες Ελλήνων» !!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Εν τω μεταξύ επειδή για να σωθούνε όλοι οι λαοί θα τρέξουνε πίσω μας, θα βάλουμε εισφορά και με τα λεφτά που θα μαζέψουμε θα βγούμε από την κρίση!!!
Βέβαια η Αλέκα και ο Αλέκος θα βρούν την ευκαιρία να ξαναματακαταγκείλουν τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για την επέμβαση στα εσωτερικά μιάς τρίτης ελεύθερης χώρας και τους εκπροσώπους του ντόπιου και ξένου κεφάλαιου που τους κάλεσαν για να σώσουν τα προνόμια της άρχουσας τάξης ενάντια στους χειμαζόμενους αγρότες και εργάτες, αλλά αυτό μπροστά στη σωτηρία της πατρίδας και του κόσμου ολόκληρου είναι ασήμαντο.
Το μεγάλο πρόβλημα σε όλη την ιστορία είναι μήπως μέσα στην κινητοποίηση της επιστράτευσης, κάνουν απεργία τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι φορτηγατζήδες οπότε ούτε οι επίστρατοι θα μπορούν να μετακινηθούνε ούτε να μεταφερθούνε τα εφόδια.
Πάντως η μπουμπούκα Ευγενία δήλωσε ότι θα συνθέσει το νέο δοξαστικό προς τους Ολύμπιους, το οποίο θα αναπεμφθεί σε πανηγυρική συναυλία στο χώρο του Παρθενώνα.
Η άποψη που διατυπώθηκε ότι οι εισβολείς έρχονται με ειδική αποστολή να απαγάγουν τον θίασο Σκιών για να διδαχτούν τα μυστικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή υστερούν σε αυτόν τον τομέα, ελέγχεται ως ανακριβής. Ίσως πάρουν μόνο την Αγλαϊα με τον Μπαρμπαγιώργο για να τους τα συμβιβάσουνε κι όλα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Είναι βέβαιο επίσης ότι επειδή υστερούν σε βασικές γνώσεις, θα κάνουν μακροχρόνιες μελέτες πάνω στα εξής θέματα:
-- Πώς σε δύσκολες περιόδους γίνεται το σκατό παξιμάδι.
-- Πώς αντέχει κάποιος να εργάζεται τόσο σκληρά όσο οι Δημ. υπάλληλοι ή οι συνδικαλισταράδες στις ΔΕΚΟ.
-- Πώς είναι δυνατόν μια φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα να κατοικείται εξ ολοκλήρου από τόσο έντιμους πολίτες ώστε να μή κλέβει και να μη λαδώνεται ούτε ένας.
Εικάζεται επίσης ότι θα διαπραγματευτούν με την Ελληνική Πανεπιστημιακή κοινότητα, την εκπαίδευσή εμπίστων ανθρώπων τους στις μεθόδους αποκλεισμού από τα Πανεπιστήμια, των κορυφαίων επιστημόνων που έχουν κατακλύσει τις σχολές τους εκεί στον πλανήτη τους, σε τέτοιο βαθμό ώστε δεν αντέχουν άλλη πρόοδο.
Στην περίπτωση αυτή είναι αναμενόμενο να ζητήσουν την ίδρυση ειδικού τμήματος οικογενειακού δικαίου, στο οποίο θα εκπαιδευτούν για τις μεθόδους κληροδότησης από τους γονείς στα παιδιά τους, μιάς Πανεπιστημιακής έδρας, κατά το αντίστοιχο πρότυπο ενός αγροτεμαχίου.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Τέλος είναι βέβαιο ότι μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους και πρίν αναχωρήσουν για την δική τους Γή, θα χορηγήσουν το αντίστοιχο ποσό για την ολοκλήρωση του ιερού ναού άνω βοϊδοχώρας και την αγιογράφηση όλων των εκκλησιών που έχουν μείνει ημιτελείς, επειδή ο αρχικός προϋπολογισμός αρμοδίως υπό τας ευλογίας «εδαπανήθη».
ΑΠΟΡΙΑ: Μήπως είναι καλύτερα να στείλουμε μήνυμα ότι τους δεχόμαστε σαν πολιτικούς πρόσφυγες και να τους βάλουμε να κατοικήσουνε σε όλα τα νησιά και τις βραχονησίδες του Αιγαίου? Εκτός του ότι θα τα προστατεύουνε λόγω ανώτερου εξοπλισμού, θα εισπράτουμε και κατά κεφαλήν αποζημίωση όπως για τους Πακιστανούς και τους άλλους. Χώρια δηλαδή που επειδή είναι τεχνολογικά αιώνες μπροστά, θα μας βοηθήσουνε να βγάλουμε και το πετρέλαιο από το Αιγαίο χωρίς να δώσουμε ποσοστά στους μπουνταλάδες απέναντι ή στους κολλητούς μας ολούθε.
Και μόλις γίνουμε και σταυραδέρφια, θα λυθεί και το Κυπριακό!!!
Όρε μεγαλεία στην (Ελ)λαδοχώρα !!!

Άντε και καλοπολύχρονοι ή πολυκαλόχρονοι, ό,τι τέλος πάντων προτιμάτε.