Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αίσιμα και αδήριτα (ΙΣΤ΄)

Ουτις

● Ο άπατρις νενέκος και “αδιάφθορος” Πάγκαλος
Εσείς τι λέτε; Θα μας άφηνε έτσι, χωρίς επίδειξη για μια ακόμη φορά του παχυδερμισμού του ο αντιπρόεδρος; Αν δεν κάνει σάλο γύρω από το κομπλεξικό και ογκώδες σαρκίο του χοντρο- Θόδωρας δεν μπορεί να κοιμηθεί. Γι’ αυτό ρίχνει την λεκτική του μπόμπα και την χρησιμοποιεί σαν βάλιουμ,οπότε μετά κοιμάται σαν αγγελούδι, πάει να πει σαν άγγελος- αρκούδα. Η είδηση ότι ροχαλίζει σαν σπαστήρας που κάνει τις γκούρες (πέτρες στα αρβανίτικα, μιας και είναι Αρβανίτης) χαλίκια είναι εκ του πονηρού. Την κυκλοφόρησε ο άσπονδος εχθρός του ο Παμπούκης για να τον μειώσει ηθικά. Αλλά αυτός δεν μασάει… Απλά τα τρώει… μαζί μας. Όχι, δεν είναι μοναχοφάης. Τα τρώει μαζί με τις εκατοντάδες κοπρίτες που διόρισε στο δημόσιο. Προφανώς δεν το έκανε για το τομάρι του. Ο κόσμος του το ζήτησε, έχοντας εκτιμήσει τις ιδιαίτερες ικανότητές του, για να μας σώσει. Με κανένα τρόπο δεν είναι διεφθαρμένος. Όπως δήλωσε: «κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν».
Βρε διεφθαρμένοι Έλληνες, συνωστίζεστε- όπως έκαναν οι Σμυρνιώτες το 1922 κατά την κ. Ρεπούση στο λιμάνι της Σμύρνης, όταν την έκαιγαν οι Τούρκοι, τότε στη Μικρασιατική καταστροφή- στα γραφεία των “αδιάφθορων” πολιτικών για να τους δώσετε την ψήφο σας και να τους εκλέξετε. Απλά πράγματα! Πάτε και τους βρίσκετε. Εξάλλου πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν από στρατολογία, γιατί υπηρέτησαν τη θητεία τους σε … άδειες. Τα στρατόπεδα, που βρωμάνε ποδαρίλα, είναι για τους “αμόρφωτους”. Αυτοί πολεμάνε για την πατρίδα! Οι “μορφωμένοι” τα κάνουν πλακάκια με τους Εβραίους και πουλάνε την πατρίδα ή με τους Τούρκους και δίνουν το Αιγαίο. Άσε που έχουν και την έμπνευση ότι ο αέρας πήρε τη σημαία στα Ίμια. Τι στο καλό, για ένα κομμάτι πανί να γίνει μακελειό;
Εδώ θα κάνουμε μια παρένθεση: Ο όρος “Νενέκος”, είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, και τάσσεται έμπρακτα εναντίον των συμπατριωτών του.
Ο Πάγκαλος είναι νενέκος! Πρώτα απ’ όλα δεν αισθάνεται Έλληνας. Μιλώντας σ’ ένα απ’ τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πολιτισμένου κόσμου, αυτό της Οξφόρδης, φρόντισε να υπαινιχθεί ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία συγγένεια με τους αρχαίους Έλληνες και υποβάθμισε τους ηρωικούς επαναστάτες του 1821.

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: