Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Με λαμπρότητα τα Άγια Θεοφάνια στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων

Με λαμπρότητα τελέσθηκαν χθες σε όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων τα Θεοφάνια.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους, παρευρέθηκε στην παραλία του Αγίου Βασιλείου, της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, όπου πλήθος κόσμου και επίσημοι φορείς έδωσαν το παρόν τους.
Σε δηλώσεις του είπε σχετικά:
«Παρακολουθήσαμε σήμερα μια πολύ ωραία τελετή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι βρέθηκα στην παραλία του Αγίου Βασιλείου και η οποία είναι μία από τις πέντε παραλίες που ανήκουν πλέον στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων. Θέλω να ευχαριστήσω τους σεβαστούς Πατέρες, την Βουλευτή Βοιωτίας κ. Βασιλική Τσόνογλου καθώς και όλους αυτούς που ήταν σήμερα μαζί μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Θέλω να συγχαρώ τους νέους μας, που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, και βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά και καλή φώτιση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας και στον Δήμο μας».
Σημειώνουμε ότι με κάθε επισημότητα τα Άγια Θεοφάνια εορτάστηκαν επίσης στις παραλίες Σαράντι, Αλυκής, Αγίου Νικολάου, στην ΒΙΠΕ Θίσβης και στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Μουρίκι. Και σε αυτές τις τελετές το παρόν τους έδωσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: