Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αίτημα στο ΚΤΕΛ Λιβαδειάς για την στάση των Βαγίων

Κατατέθηκε στο ΚΤΕΛ Λιβαδειάς το παρακάτω αίτημα (Αρ. Πρωτ. 108/11-04-2011) που αφορά την εξυπηρέτηση των δημοτών των Βαγίων από την γραμμή Αθήνα – Λιβαδειά
Προς: ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΕ

Αίτημα
Τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί μια αδυναμία των λεωφορείων της γραμμής Αθήνας – Λιβαδειάς να εξυπηρετήσουν τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βαγιών. Έχοντας προσωπική εμπειρία από το θέμα, οι οδηγοί, επικαλούμενοι διένεξη με τα ΚΤΕΛ Θήβας, αρνούνται να μας αποβιβάσουν στην διασταύρωση των Βαγιών με αποτέλεσμα την περαιτέρω ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και την αύξηση του κόστους μεταφοράς του.
Το έργο των μέσων μαζικής μεταφοράς που επιτελούν τα ΚΤΕΛ είναι κοινωφελούς χαρακτήρα, επιβάλλεται σαν πρώτη προτεραιότητα να τίθεται η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Με την παρούσα αίτηση επιθυμώ να λάβω εγγράφως γνώση των αποφάσεων βάσει των οποίων απαγορεύεται η αποβίβαση πολιτών στην διασταύρωση Βαγιών. Επειδή ζούμε σε μια ανταγωνιστική οικονομία, ο πολίτης θα πρέπει να έχει δικαίωμα στην επιλογή του ΚΤΕΛ που θα επιλέξει, προκειμένου να εξυπηρετηθεί.
Σκοπός της αίτησης είναι να λάβω γνώση του καθεστώτος που διέπει την λειτουργία των ΚΤΕΛ, με στόχο να κινηθούν νομικές ή διοικητικές διαδικασίες προκειμένου να επαναλειτουργήσει η στάση στην διασταύρωση Βαγίων για την γραμμή Αθήνα –Λιβαδιά.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος – Παναγιώτης Μπατσούλης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

12 σχόλια:

ΒΑΓΑΙΟΣ είπε...

Είναι ένα απαράδεκτο θέμα. Να απαγορεύεται να αποβιβάζουν τους Βαγαίους στη διασταύρωση στα Βάγια και να τους μεταφέρουν στη Διασταύρωση του Μαυροματίου ακόμη και την νύχτα.
Αυτό εχει και ως επακόλουθο να πληρώνουν οι Βαγαίοι κόμιστρο σαν να πηγαίνουν στον Αλίαρτο και όχι στα Βάγια.

Γιατί αυτή η αδικία για δεκαετίες;;;;;;

Ποια είναι η λογική που τιμωρούν μια ολόκληρη περιοχή ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Χωριανός είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ???

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

ΒΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

OΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμιά φορά τα αυτονόητα φαντάζουν και γραφικά, επιτέλους ας το ψάξει κάποιος το θέμα σε βάθος,όπως δεν συνέβη μέχρι σήμερα, οι Βαγαίοι είναι ή δεν είναι χρήστες των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ, αυτό έχει κοινωφελή σκοπό ή τελικά είναι μια ΑΕ; που ότι γουστάρει κάνει και όπου θέλει βάζει αυθαίρετα και άκριτα στάσεις;
Με ποια κριτήρια και λογικής; ας ελπίσουμε ότι αγαπητέ σύμβουλε θα το φτάσεις στο ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

pesta alla to thema einai oti den akouei kanenas ...

nikolakis είπε...

κυριε Μπατσουλη
στο δημο Αλιαρτου που εργαζεστε με το λεωφορειο πηγαινετε???δεν σας φτανει ο "μαυρος μισθος" για να γεμιζεται το ρεζερβουαρ???

Χωρίς Αυτοκίνητο είπε...

Μα δεν εχουν όλοι αυτοκίνητα nikolaki. Εξάλλου οικονομική κρίση έχουμε και πολλοί που έχουν αυτοκίνητα πιθανότατα να τα χάσουν ή και να μην έχουν και βενζίνη. Δηλαδή δεν θα πρέπει τα ΚΤΕΛ να σταματάνε και στη Διασταύρωση? Τέτοια μυαλά έχουμε και θα πάμε πισω στα 1960. Μάλλον το αξίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε ο nikoloakis: "κυριε Μπατσουλη
στο δημο Αλιαρτου που εργαζεστε με το λεωφορειο πηγαινετε???δεν σας φτανει ο "μαυρος μισθος" για να γεμιζεται το ρεζερβουαρ???
Δηλαδή τι υπονοείς αγαπητέ, δεν ξέρω κιόλας αν είσαι βαγαίος, ότι συμβαίνει ποιο πράγμα ακριβώς; αν έχεις προσωπικές αγκυλώσεις πρόβλημα σου, εδώ το θέμα είναι το ΚΤΕΛ, που χρησιμοποιούσαμε όλοι λίγο ή περισσότερο ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, και επειδή έτσι τόθελαν κάποιοι το σταμάτησαν, πληρώνουμνε δηλ. την κόνταρ θηβαίων & λειβαδιτών ΚΤΕΛ-αρχών...
Πάντως είναι μιζέρια σύμβουλος και νέος ειδικά να προσπαθεί, και ο αντίλογος να είναι αυτός...
Φτώχεια επιχειρημάτων και κακομοιριά ψυχής, αυτός ο δηλητηριώδης συνδυασμός που έχει καταντήσει τελικά τα ΒΑΓΙΑ "αποπαίδι"...

nikolakis είπε...

καλη σας μέρα !
απανταω στο τελευταιο μηνυμα.για να εξηγησω πως δεν ειναι απαραιτητο να ειμα βαγαιος για να εχω αποψη.δευτερον ας δινουμε ελευθερια αποψης να εκφραζομαστε παιρνοντας αφορμη ενα θεμα ειτε αυτο ειναι το κτελ ή η ευαισθησια ενος δημοτικού συμβούλου...(οχι οτι δεν μας αρεσει ,το βγαζουμε εκτος θεματος...)
ο κος Μπατσουλης θελει να δειχνει ευαισθητος στα θεματα του χωριού του. μας συγκινησε...απο εφε ,αιτηματα και ερωτησεις αλλο τιποτα... επι της ουσιας κυριε Μπατσουλη...!!!

Από Βάγια είπε...

Nikolaki, γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις ότι και το θέμα των ΚΤΕΛ είναι επι της ουσίας για τα Βάγια.

Δεν χρειάζεται να πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Σε στείλανε να ρίξεις λάσπη. Δεν έπιασε φίλε έπεσε όλη κάτω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝ. ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

Δυστυχώς θα απογοητεύσω κάποιους και δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντώ σε ανώνυμα σχόλια. Οποιοδήποτε ζητήσει κάποια ενημέρωση από μένα θα την έχει ευχαρίστως, αρκεί να έχει όνομα και επίθετο.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος-Παναγιώτηες Μπατσούλης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων