Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«ΦΟΥΣΚΑ» Ο Οδικός Χάρτης

Αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο

Πώς η κυβέρνηση κατέληξε σε εκθέσεις ιδεών και διακηρύξεις προθέσεων, αντί του πλήρους «πακέτου» των 29 δισ. ευρώ για την περίοδο ως και το 2015 - Γιατί η «τρόικα» απέρριψε το αρχικό σχέδιο - Οι υπουργοί επιμένουν ότι είναι αδύνατες οι εξοικονομήσεις που ζητά ο Γ. Παπακωνσταντίνου - Δεν έπεισαν ούτε τους κυβερνητικούς βουλευτές.
Σε φιάσκο κατέληξε η πολυσυζητημένη παρουσίαση του οδικού χάρτη για την έξοδο από την κρίση και η υποτιθέμενη ημερομηνία-ορόσημο της 15ης Απριλίου έγινε απλώς η ημερομηνία… μετάθεσης των αποφάσεων μετά τον πασχαλινό οβελία! Με εκθέσεις ιδεών και διακηρύξεις προθέσεων, διανθισμένες με εξωπραγματικές και ατεκμηρίωτες προβλέψεις εξοικονομήσεων, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα υλοποίησης του σχεδίου σταθεροποίησης των 29 δισ. ευρώ και εκποίησης δημόσιου πλούτου για την άντληση 50 δισ. ευρώ.

Η συνέχεια >> paron.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για τενεκέδες ... με αρχιτενεκέ τον ΓΑΠ.

Ο "οδικός χάρτης" είναι απλά μία μεθοδολογία και ο ΓΑΠ την έχει αντιγράψει από τον αγγλικό όρο roadmap που χρησιμοποιείται σε ήπιες περιπτώσεις κάτι σαν βήματα εκτέλεσης ενός έργου. Σε καμία περίπτωση το roadmap δεν χρησιμοποιείται σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις όπως η κατάρρευση της χώρας μας. Ούτε την αντιγραφή των σωστών όρων και την υιοθέτηση των σωστών μεθοδολογιών δεν είναι ικανοί να κάνουν.

Μιλάμε για άσχετους ανθρώπους που μεταφέρουν στη χώρα μας ό,τι μαλακίες τους πουν οι ακριβωπληρωμένες, παπατζίδικες ξένες επιχειρήσεις συμβούλων.

Ο ΓΑΠ και οι διοικητές μας δεν έχουν καμία αίσθηση της χώρας μας και των προβλημάτων της. Από τα γραφεία τους δικαιολογούν τις θέσεις τους με πολλά λόγια και μόνο λόγια και κάνουν και τους σπουδαίους από πάνω. Μηδέν έργο και μηδέν ουσία.