Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών»

Με βασικό αίτημα «εκλογές εδώ και τώρα» ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς παρουσίασε σήμερα την ιδρυτική Διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που επιθυμεί «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του».
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και στις πρακτικές της, τόσο σε σχέση με το Μνημόνιο όσο και με την οικονομική πολιτική που ασκεί, ο κ. Δημαράς υποστήριξε ότι «Η πατρίδα δεν σώζεται από κανένα ΠΑΣΟΚ και κανένα Παπανδρέου» και πρόσθεσε ότι «ήξεραν την αλήθεια και δεν την έλεγαν στον ελληνικό λαό», ενώ παράλληλα παρατήρησε ότι «την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική περίοδο».
Συνεχίζοντας, ο κ. Δημαράς υπογράμμισε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι πρωτίστως ηθικό και κάλεσε τους πολίτες να «επιβιβαστούν» στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» για να τους «πάει» σε δρόμους ηθικότερους.

Η συνέχεια >> defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: