Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στα σκαριά κόμμα από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ

Τελειωμένο πια θεωρούν τον Γ. Παπανδρέου όλες οι εσωκομματικές τάσεις στο ΠΑΣΟΚ, όλα τα εσωκομματικά ρεύματα, ακόμα και υπουργοί, βουλευτές και στελέχη που του έχουν απομείνει πιστά.
Με τίτλο «Αναγέννηση»
Είναι τέτοια η κατάσταση, τέτοιο το κλίμα, ώστε ουδείς, ακόμα και απ' τους πιο πιστούς στον πρωθυπουργό, πιστεύει ότι μπορεί να αντιστραφεί η «πορεία προς τον όλεθρο», όπως χαρακτηριστικά υπογράμμιζε στο «ΠΑΡΟΝ» υπουργός προσκείμενος στον Γιώργο και πιστός σ' αυτόν.
Ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου απλώς προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το πολιτικό τέλος που προδιαγράφεται δείχνει να το έχει αποδεχθεί. Και απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ευρισκόμενος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πράγματι την τελευταία περίοδο έχει κάνει λόγο για παραίτηση.
Αλλά στην προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο σε κάθε περίπτωση φαίνεται να απορρίπτει τόσο τις πρόωρες εκλογές όσο και την όποιας μορφής συγκυβέρνηση, παρότι οι προτάσεις για τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν πυκνώσει.
Και όχι μόνον αυτό. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, σε συναντήσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει την τελευταία περίοδο με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά τους απειλεί και εκβιάζει με τη χαρακτηριστική φράση:
– Θα χρεωθείτε εθνική προδοσία, αν η χώρα καταρρεύσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: