Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Mυρίστηκαν μέλι κι έρχονται

Για business εκτιμάται ότι έρχονται στην Αθήνα, τόσο ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όσο και ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Πριν από δέκα μέρες υπογράφηκε η μεγάλη συμφωνία με τον σείχη του Κατάρ για τα Μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική, η κυβέρνηση ανακοίνωσε, επίσης, ότι στις αρχές Δεκεμβρίου πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα μας ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κ. Τζο Μπάιντεν και σήμερα μόλις έγινε γνωστό ότι υπάρχει ανοικτή ημερομηνία για την επίσκεψη στην Αθήνα του Ρώσου Προέδρου κ. Ντμίτρι Μεντβέντεφ.Τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Ρωσία έχουν ταχθεί υπέρ της ευελιξίας της Ευρώπης στο ελληνικό ζήτημα απαιτώντας λύση όχι στους επόμενους μήνες, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Από την πλευρά της η Ρωσία έχει δηλώσει, είτε μέσω του κ. Μεντβέντεφ, είτε μέσω του πρωθυπουργού κ. Βλαντιμίρ Πούτιν να τοποθετηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων, ενώ ο τελευταίος έχει μιλήσει για μία διευρυμένη Ευρωασιατική Ένωση, που θα περιλαμβάνει και τη χώρα του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μέλι αντί να το πουλήσουμε και να σωθούμε, το σκορπίζει η κυβέρνηση σε ένα ξεδιάντροπο παιγνίδι ξεπουλήματος του έθνους.