Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τι συμβαίνει στον Ι.Ν Αγίου Αθανασίου στο Κασνέσι;


Περίεργα πράγματα ακούμε το τελευταίο διάστημα για τον Ιερό Ναό στον Άγιο Αθανάσιο Κασνεσίου στα Βάγια.
Όχι, δεν έγινε κανένα θαύμα. Αντιθέτως τα σχόλια και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν καθώς το σύνολο σχεδόν των πιστών φαίνεται να έχουν δυσαρεστηθεί από την συμπεριφορά του ιερέα τους, με αποτέλεσμα να έχει αδειάσει η εκκλησία.
Μάλιστα επιτροπή κατοίκων, θέλησε να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά όμως αυτή η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.
Σε ότι αφορά τις φήμες οργιάζουν και ταπεινή μας άποψη είναι ότι η Μητρόπολη θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση αυτή....
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι στις 15 Νοεμβρίου 2011 άγνωστοι είχαν πυρπολήσει το Ι.Χ του ιερέα χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δι΄ευχών των αγίων ημών, και του πατρός Γεωργίου, μεγάλη η χάρη του που εποίησε εις τα βάγια το μπάχαλον) εσθίομεν μετά μεγάλης πρόσθετης οδοντοστοιχίας (μασέλας) τα μάλα. Ο Θεός μεθ' υμών. Διότι όπου κλέπτης, πόρνος και αμαρτωλός ο Θεός εστί παρών, όπου δίκαιος, τίμιος και ηθικός ο Θεός αποστρέφει το πρόσωπόν του.