Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα και ο νέος γερμανικός οικονομικός πόλεμος

Σήμερα η Γερμανία διεξάγει έναν νέο – οικονομικό αυτήν τη φορά – πόλεμο για να καθυποτάξει την Ευρώπη. Η βασανισμένη Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα αυτού του νέου ιδιότυπου γερμανικού πολέμου. Η Ευρώπη σαρώνεται από ακραίο νεοφιλελευθερισμό, ο οποίος είναι η οικονομική φιλοσοφία και η πολιτική έκφραση του νέου παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Η βασανισμένη Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα του νέου οικονομικού γερμανικού ιμπεριαλισμού, γίνεται το πειραματόζωο μίας δυνάμει νέας γερμανικής Ευρώπης.
Σήμερα αποκαλύπτεται ότι το έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας ήταν καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο. Εμβρόντητοι παρακολουθούμε τις αποκαλύψεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την τεχνητή διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009 στο εξωφρενικό 15,4%. Μαθαίνουμε ότι η τεχνητή διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και του ελληνικού δημόσιου χρέους που έγινε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), με επικεφαλής τον κ. Γεωργίου, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, έγινε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat), δηλαδή εν γνώσει των ιθυνόντων της ευρωζώνης, για όποιον δεν είναι αφελής. Ο κ. Γεωργίου ήταν επίσης σε μυστική συνεννόηση με τον κ. Τόμσεν του ΔΝΤ (βλ. «Ποντίκι», 15.3)

1 σχόλιο:

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Μόνο αν ξυπνήσουν οι Έλληνες τα παιδιά του Δευκαλίωνα ίσως πάλι αρχίζει να φωτίζει η Ελλάδα , τα παράξενα πιστεύω που έχουν δημιουργηθεί τώρα και 1.800 χρόνια έχουν γίνει πλέον ένα με το πετσί μας ως Ελληνικά , αν δεν ξεμπερδευτούμε δεν μπορούμε να δούμε .

Φιλοσοφω
http://filosofv.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΟΝΟΜΑ
http://ellhnonoma.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΖΩΗ
http://ellhn-zwh.blogspot.com/

Ο παικτης.τυχερα παιχνιδια και οχι μονο.
http://paikths.blogspot.com/

φωτογραφιες ζωης
http://fwtografieszwhs.blogspot.com/

Ο θετικός ο αρνητικός και Ο ουδέτερος
http://uet-arn-oud.blogspot.com/