Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τι προβλέψεις δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων - Που την "πάτησαν" στις 6 Μαΐου


Μάχη στήθος με στήθος δίνουν και οι εταιρείες στοιχημάτων για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με πιο χαρακτηριστική περίπτωση μεγάλης εταιρείας που σε γενικές γραμμές είχε προβλέψει το προηγούμενο αποτέλεσμα (είχε αποτύχει βέβαια στο ΚΚΕ και πρέπει να έχασε αρκετά λεφτά εκεί), που δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 1,95 (δηλαδή βάζεις ένα ευρώ και αν πετύχει η πρόβλεψη παίρνει 1,95 ευρώ) και τη ΝΔ που την δίνει με απόδοση 1,75%.
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο στην ερώτηση «Ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών» με απόδοση 13, τέταρτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 510 και πέμπτο το ΚΚΕ που πληρώνει 101. Εδώ εκτίμησή μας είναι ότι ... μπορείτε "να σηκώσετε το τεμείο καθώς η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται πίσω και από την ΔΗΜΑΡ ενώ στην πραγματικότητα παίζει μεταξύ 4ης και 5ης θέσης στις εκλογές! Και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω από το ΚΚΕ!
Πάντως οι προβλέψεις που έδιναν στις προηγούμενες εκλογές όλες οι εταιρείες, σε πολλές περιπτώσεις "πληρώθηκαν ακριβά" αφού το 10,6% των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 17% του ΣΥΡΙΖΑ και το 7% της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν προβλεψθεί και έδιναν πολύ υψηλές αποδόσεις. Όποιοι είχαν τολμήσει, είχαν κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: