Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ευρωεκλογές: Tα θέματα δόθηκαν… Τους δικούς τους έβαλαν… Εσάς σας ρώτησαν;

Tου καθ.δρ.Γ.Ζουγανέλη
Γέμισαν τα ΜΜΕ απο ανθρώπους που σας θυμήθηκαν ξαφνικά για να σας ζητήσουν με μια απέραντη κατανόηση και καλωσύνη τη ψήφο σας. Θα έπρεπε όμως και για κάτι να μιλούσαν, κάτι ακίνδυνο, κάτι που να μη θυμίζει με τίποτα το τώρα.
Πώς να μιλήσουν όμως οι άφρονες, ανίκανοι και παραδομένοι για οτιδήποτε αφού το κενό της γνώσης τους και η απαξία του που τους δημιούργησε δεν αντισταθμίζεται απο μια ελάχιστη δημιουργικότητα; Χρειάζονταν ή ένα υποβολέα που να τους λέει τι να λένε ή να έχουν γραμμένα τα θέματα του διαγωνισμού εισαγωγής τους στην Ευρωβουλή - το ισχυρό διεγερτικό του ύπνου σας - και να τα απαγγέλουν. Φοβάμαι ότι τους επέλεξαν το δεύτερο.
Τα ΜΜΕ και οι “ειδικοί” συμπλήρωσαν το σχέδιο της αποπλάνησης σας χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και οι ίδιοι θύματα, παλαιά ευεργετημένοι της διαπλοκής ή υπο παρατήρηση για ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο παιγνίδι των σκιών, που θησαυρίζουν σε μια χώρα που ο ευφυέστερος είναι ηλίθιος. Όταν το καράβι βυθίζεται κανένας ευφυής δεν θα πρέπει να εμπλέκεται σε θέσεις που του προσφέρει το πολιτικό σύστημα. Η διανόηση έχει τη δική της σκάλα.

H συνέχεια >> zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: