Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο μεγαλέμπορας της φούντας και ο φούσκας νταβαντζής

“Ούτις”

Αυτή είναι ανάπτυξη, ρε βλίτα. Τα ναρκωτικά και η πορνεία! Η υπόδειξη από Βρυξέλες μεριά. Αμ πώς! Αυτοί νογάνε όλα τα κατατόπια.
Κι απορώ, μωρέ καρντάσια, που τα δικά μας τα σαΐνια τέσσερα χρονάκια ψάχνανε με το φανάρι του Διογένη να βρουν το μαγικό λυχνάρι της ανάπτυξης. Αμ το τζίνι δεν ήταν ούτε ο Γιαννάκης ο Στουρναρόπετρας, ούτε ο Γκικούλης ο Χαρδουβελάκης. Κι ας μας τους είχαν επιβάλλει οι ξένοι φίλοι μας γιατίς εμείς καίγαμε λιγνίτη μικρής περιεκτικότητας. Το τζίνι ήταν η αυτού μεγαλειότης η τσατσά πάσης της Ευρώπης, η Ε.Ε. Και τι είπε η μεγαλοτσατσά; Είπε το θεϊκό: «Στον υπολογισμό του ΑΕΠ των κρατών-μελών θα συμπεριλαμβάνονται "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"»!
Έλα αιδοίον στον τόπο σου, θα πείτε. Μπορεί να γίνει ανάπτυξη με σκόνες, φούντες, αιδοία, πρωκτούς και πίπες; Κατά την οδηγία της Ε.Ε. βεβαίως, βεβαίως- έτσι ανεβαίνουν οι δείκτες της Σοφοκλέους βεβαίως, βεβαίως! «Τ’ άκουσις πολί μο»; που έλεγε ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος. Τα «πουλιά» των ελληνίδων θα δώσουν ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης μαζί με τις εκλεκτές ποικιλίες των καλλιεργειών Ζωνανιών και Αμαλιάδας. Από σήμερις και πέρα ό,τι βρίσκεται εντός στριγκακίου θα το έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση γιατί θα βγάλει την πατρίς από την κρίση, και ό,τι μαστουρώνει θα το προσκυνούμε σαν μέσο λύτρωσης!
Καραφλιάσατε ντιπ για ντιπ, καρντάσια. Και πώς να μην σας έφευγε από το κρανίο κάθε είδους θριξ και χνούδι αναιμικών τριχών όταν αυτή είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όταν η Γερμανική Deutche Welle γράφει: «Η ευρωπαϊκή οδηγία θα συμβάλλει στην αύξηση του ονομαστικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και κατά συνέπεια στη μείωση της τρύπας χρέους στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, όπως η Ελλάδα»; Υπολογίζουν μάλιστα τη συμπίεση του δημόσιου χρέους κατά 2,3%!

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: