Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον "προδότη" κανείς

“Σχολιαστής”

Σε προηγούμενο σχόλιο είχα χαρακτηρίσει τον Σαμαρά μικρόψυχο. Σήμερα μου δίνει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω "προδότη". Γιατί, τι άλλο είναι ο πολιτικός που υπονομεύει την προσπάθεια της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας του για να ελαφρώσει τα βάρη, τα οποία η κυβέρνηση του Αντώνη και οι δύο προηγούμενες κυβερνήσεις φόρτωσαν στις πλάτες του απλού λαού; Και πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που υποσκάπτει την προσπάθεια από υποτελής χώρα με νεοαποικιακούς όρους να γίνουμε και πάλι υπολογίσιμη και ισότιμη στην Ε.Ε.; Όλα αυτά που πρεσβεύει ο Σαμαράς, σε ένα άδικο και ψυχοφθόρο πείραμα, που επέλεξε να κάνει η Νέα Τάξη, με τη σύμφωνη γνώμη του απάτριδος πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας, στα πλαίσια της επιβολής της παγκόσμιας διακυβέρνησης- διάβαζε της παγκόσμιας δικτατορίας της οικονομικής ελίτ όπου οι λαοί θα μετατραπούν στους μοντέρνους δουλοπάροικους.
Για να μην κατηγορηθώ για αντιπολιτευτική διάθεση από τους φανατικούς κεντροδεξιούς της συγκυβέρνησης την οποία ο λαός στις 25 Ιανουαρίου έκλεισε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα επικαλεστώ τον Θουκυδίδη, που έγραψε: «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει...»
Στη συνείδησή μου- και στη συνείδηση των περισσότερων Ελλήνων- οι κυβερνήσεις Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά βαρύνονται με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Αλλά δεν είμαι εισαγγελέας…

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: