Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

«Θε ενοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες»

Το σχέδιό της για την φιλοξενία των μεταναστών που φεύγουν από τα κέντρα κράτησης παρουσίασε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι κανεις δεν ξέρει που πάνε οι μετανάστες όταν αφήνονται στην Ομόνοια αλλά και τη διαταγή που αποσύρθηκε για το άνοιγμα των συνόρων η υπουργός τονίζει στη Real News ότι σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.
Οπως λέει, σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν διψάει η αυλή σου δεν πετάς το νερό στο δρόμο.
Κυρά μου, φρόντισε πρώτα για τους δικούς μας άστεγους. Αυτούς που η λανθασμένη πολιτική των βουλευτών της βουλής μας τους έκανε από νοικοκύρηδες ζήτουλες και άστεγους. Εκείνους που όσο είχαν λεφτά πλήρωναν φόρους και ασφαλιστικά ταμεία για να μείνουν τώρα στην απόξω.
Εκείνους που υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό.
Κι αφού τους φροντίσεις και κάνεις σαν ελληνίδα πρώτα το καθήκον σου στην πατρίδα σου, μετά, αν σου περισσεύουν, φροντίζεις για τους εισαγόμενους εχθρούς σου.
Δε θα αφήσεις τα αρνιά για να στεγάσεις τις ύαινες. Γιατί οι λαθρομετανάστες είναι τα φίδια στον κόρφο μας.
Πρώτα ΕΛΛΑΔΑ, γ@μώτο και μετά διεθνισμός.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δούρειος ίππος της νεας τάξης με την ομογενοποίηση φυλών, θρησκειών, πολιτισμών. Διαφορετικά αυτή η εμμονή της κυβέρνησης, σε εποχή κρίσης, να φέρει παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, ειδικά μουσουλμάνους και μελαμψούς δεν εχει λογική. (μόνο η άποψή μου)