Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

"Μύλος"

ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ;
"Μύλος": Οι αγρότες ζητούν να βγούμε από την ΕΕ - Οι δανειστές λένε ότι δεν υπάρχει νομοσχέδιο - Η κυβέρνηση πολεμά για κάτι που δεν υφίσταται!

Πραγματικός "μύλος" είναι η πολιτική κατάσταση στην χώρα καθώς: Επιστολή-τελεσίγραφο προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έστειλαν οι αγρότες με την οποία του ζητούν να βγει από την ΕΕ η Ελλάδα καθώς η ένωση αυτή "στην οποία είμαστε μέλος δεν έχει ούτε προοπτική ούτε μέλλον" και παραθέτουν τις προτάσεις τους για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, για να αντικρούσουν ένα νομοσχέδιο που οι δανειστές έχουν ήδη αποκηρύξει!
Κι όμως η κυβέρνηση αυτό το ν/σ που υποστηρίζει με κάθε κόστος, γνωρίζει ότι δεν υφίσταται, και οι αγρότες αλλά και μαζί τους όλες οι κοινωνικές ομάδες παλεύουν εναντίον του ενώ ξέρουν ότι αυτό το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.
Πρόκειται για έναν πολιτικό παραλογισμό που οφείλεται καθαρά στην εποχή της μνημονιακής τρέλας.
Αφού οι δανειστές έχουν αρνηθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προς τι γίνεται όλος ο αγώνας; Η κυβέρνηση γιατί έρχεται σε σύγκρουση με την κοινωνία; Και οι αγρότες τί ακριβώς είναι αυτό που αντιπαλεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: