Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

«Υπεγράφη, σφραγίστηκε, παραδόθηκε!» η Μακεδονία απο τον κ. Τσίπρα

Πένθιμα κτυπούσαν οι καμπάνες στους Ψαράδες Πρεσπών όταν Τσίπρας και Κοτζιάς υπέγραφαν την εκχώρηση της Μακεδονίας

Με ένα tweet του, ο επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, τα είπε όλα για την: «Υπεγράφη, σφραγίστηκε, παραδόθηκε!».
Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία πλέον πυροδοτεί ιστορικές ανακατατάξεις στην περιοχή και θα δώσει το έναυσμα για συρρίκνωση του ελληνικού εδάφους και στην βόρεια περιοχή του μετά την απώλεια της Βόρειας Κύπρου το 1974 και των Ιμίων το 1996.
Στην ομιλία του ο Σκοπιανός πρωθυπουργός (πλέον «Μακεδόνας» με την υπογραφή Κοτζιά) ο Ζόραν Ζάεφ αναφερόταν συνεχώς στον λαό του ως «Μακεδόνες» και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει πλέον; Αυτοί που σήμερα αποτελούν την ελληνική κυβέρνηση, του έδωσαν αυτό το δικαίωμα.
Πλέον τον λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός και ειδικότερα ο λαός της Μακεδονίας. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να λέμε την Μακεδονία, Μακεδονία. Και τα Σκόπια, Σκόπια. Δεν μας δεσμεύει η υπογραφή Κοτζιά, ούτε η υπογραφή Τσίπρα, ούτε οι υπογραφές όλου του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των ΑΝΕΛ (όποιοι έμειναν σε αυτόν τον μοιραίο πολιτικό σχηματισμό που ξεκίνησε με πατριωτικό πρόσωπο κι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε).

Αυτοί δεν είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είμαστε όλοι οι άλλοι...

Η συνέχεια >> PN <

Δεν υπάρχουν σχόλια: