Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελλάδα και το Ισλάμ: Μία συζήτηση που αποφεύγουμε!

Ας φανταστούμε την Ελλάδα του 2050, διαθέτοντας λιγότερους από 8 εκατομμύρια «παλαιούς κατοίκους» και μάλιστα στην πλειοψηφία τους γερασμένους και άλλα 3 ως 5 εκατομμύρια «πολίτες του κόσμου», από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Συρία, την Σομαλία, το Μαρόκο. Όταν θα έχουμε φτάσει εκεί θα είναι αργά. Θα είναι γεγονός η αγαπημένη για τους αριστερούς πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά δεν θα υπάρχει Ελλάδα!
Είναι μία δύσκολη συζήτηση. Στο μακρινό μέλλον που δεν θα υπάρχουν σύνορα και δεν θα υφίσταται η βία για θρησκευτικούς και εθνικούς λόγους, η συζήτηση αυτή θα στερείται αντικειμένου. Σήμερα όμως δεν μπορούμε να την αποφύγουμε βάζοντας το κεφάλι μας μέσα στην άμμο.
Θα πρέπει να αποδεχτούμε μία απλή αλήθεια: Αν αύριο η πλειοψηφία των κατοίκων στην Ελλάδα είναι μουσουλμάνοι, η Ελλάδα θα είναι μία μουσουλμανική χώρα. Δεν θα υπάρχει Ελλάδα όπως την εννοούμε σήμερα. Να δείτε τότε που θα μας κάνουν, φιλελεύθερους ανθρώπους, να αρχίσουμε να φωνάζουμε για τα δικαιώματα των… χριστιανών! Εκεί που νομίσαμε ότι όλα αυτά τα περί θρησκευτικών ανταγωνισμών και ελευθεριών ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.
Και τι κάνουμε ; ...

Διάβασε >> liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια: