Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

«Είμαστε σε πόλεμο – Ο κόσμος καίγεται, η Ελλάδα τελειώνει, και δεν το έχουν καταλάβει»

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πόλεμο. Εντάσσεται στον πόλεμο που τον λέμε υβριδικό», δήλωσε ο Αντιπτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μάλιστα πηγαίνοντας ένα βήμα πάρα πέρα, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει καταρρίπτοντας 1-2 μη επανδρωμένα UAV.
«Εδώ έχουμε μια Τουρκία η οποία προσφάτως παρενέβη στη Συρία, κινδυνεύουν με αφανισμό οι Κούρδοι, κανένας γείτονας δεν έχει καλές σχέσεις μαζί της και εμφανίζεται να λέει ότι εμείς είμαστε εκείνοι που της δημιουργούμε τα προβλήματα και κάνει και ιστορική αναδρομή. Το ίδιο έκαναν και με τους πρόσφυγες λέγοντας ότι εμείς βυθίζουμε τις βάρκες, ενώ η Τουρκία έχει φτιάξει ένα σχέδιο στο προσφυγικό για να μας κατακτήσει με τον τρόπο αυτό. Κινδυνεύει η χώρα μας και θα πρέπει να λάβουμε μέτρα. Ποια θα είναι αυτά;», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Apha και εξήγησε:
«Αυτό δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης, πρέπει να κάτσουν όλα τα κόμματα και να έχουν μια κοινή πολιτική, δεν πρέπει να γίνει θέμα εσωτερικής αντιπαράθεσης. Ο κόσμος καίγεται, η Ελλάδα τελειώνει, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

Η συνέχεια >> COL

Δεν υπάρχουν σχόλια: