Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Ο ιστορικός "Α.Σ. ΠAΜΒΑΓΙΑΚΟΣ" υποβιβάστηκε


Απο τον "Πολίτη Βαγίων"

H ένδοξη ιστορία του Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ άρχισε το 1957. Τότε με πρωτοβουλία των νέων της πόλης μας συνεστήθη ο Αθλητικός Σύλλογος Βαγίων με την επωνυμία «Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ». Έμβλημα του Συλλόγου είναι ο Ακοντιστής που στοχεύει.
Η ποδοσφαιρική ομάδα πάρα πολλά χρόνια έπαιζε σπουδαίο ρόλο στα διάφορα πρωταθλήματα. Στα τοπικά πρωταθλήματα Βοιωτίας αναδείχθηκε τροπαιούχος 3 φορές στην Β' κατηγορία Βοιωτίας την περίοδο 1977-78, 1984-85 & 2001-02 και στην Α' κατηγορία τροπαιούχος την περίοδο 1997-98.
Το 1998-99 αποτελεί σταθμό στην Ιστορία του συλλόγου. Ο Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική με μεγάλους αντιπάλους όπως Λαμία, Ακράτητος, Χαλκίδα, Αχαρναϊκός, Θρασύβουλος, Φωκικός κτλ. Δυστυχώς παρόλο τους γνωστούς παίχτες που είχε στις τάξεις του δεν κατορθώνει να σταθεί στην κατηγορία και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, εξαιτίας λανθασμένων διοικητικών χειρισμών.
Τα τελευταία χρόνια με πολλά παιδιά στις τάξεις του, που στελεχώνουν τις παιδικές, εφηβικές και την ανδρική ομάδα προσπαθεί να βρει την παλιά του αίγλη ...
Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις αρτιότερες του νομού μας.
Είναι ένα στολίδι για τον Δήμο μας.
Σύγχρονο ανακαινισμένο γήπεδο με συνθετικό τάπητα τετάρτης γενιάς, και τσιμεντένιες κερκίδες χιλίων διακοσίων καθήμενων θεατών, έργο με μεράκι των ανθρώπων της προηγόυμενης Δημ. Αρχής που κάνει όλους τους ανθρώπους των Βαγίων υπερήφανους.
Ακόμη, υπάρχει και γήπεδο 5x5 όπου αθλούνται νεοεκκολαπτόμενοι αυριανοί ποδοσφαιριστές του Α.Σ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ.
Δυστυχώς, όμως το 2008 ήταν αποφράδα χρονιά για τον Ιστορικό ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟ. Σημεία των καιρών ...
Εξ αιτίας επανειλλημένων λανθασμένων διοικητικών χειρισμών, η ομάδα μας υποβιβάσθηκε στην Β' και τελευταία κατηγορία του Νομού μας, μετά από αγώνα μπαραζ με τον Ιωνικό Θήβας την 24/05/2008.
Θεωρώ ό,τι δεν αρμόζει σε ένα ένδοξο Σωματείο, όπως το δικό μας αυτή κατάληξη. Την θέση της αδιαφορίας και της απαξίωσης στο πρόσωπο της ομάδος, από όλους, (Φυσικά πρόσωπα και Φορείς) θα πρέπει να πάρει μια νέα δύναμη συνοχής και πολυσυμμετοχικότητας που θα καταστήσει τον σύλλογο πάλι υγιή και νικητή του μέλλοντος.



Μία απο τις ενδεκάδες του ιστορικού Συλλόγου μας ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ. (vagia-gr)





18 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΕ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Έμβλημα του Συλλόγου είναι ο Ακοντιστής που στοχεύει". Που υπάρχει αυτο το έμβλημα;

    Καλό θα ήταν το blog να το βρεί και να το αναρτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ", ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.
    Ευχαριστώ,
    vagia-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια και στο ποδοσφαιρο μας πήρε ο κατήφορος ?
    Μήπως πρέπει να γίνει χορηγός μας η ΗΡΩΝ για να δούμε άσπρη μέρα στο ποδόσφαιρο και μαύρη στα πνευμόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΙΣΕ 'ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ'. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 98-99 ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ. ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΠΛΥΜΑ(ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ.Τ.Λ.).ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΠΑΝΒΑΓΙΑΚΟΣ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ. ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΒΑΓΙΑΚΟΥ 1957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε (28 Μάϊος 2008 1:38 πμ), για να μάθουμε όλοι εμείς, είναι δυνατό να μας δώσης τα φώτα σου για την ομάδα μας. Διότι όλοι οι φίλαθλοι Βαγαίοι, για διαφορετικούς λόγους, έχουμε τον ΠΑΝ(Μ)ΒΑΓΙΑΚΟ μέσα στη καρδιά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Α.Σ.ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1957 ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 28-5-2008 ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1957 ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ(ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ κτλ).ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ(Α,Β,Γ,Δ)ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΝΥΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΩΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 8-6-08 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΒΑΓΙΑΚΟΥ 1957, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ. ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΒΑΓΙΑΚΟΥ 1957.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σε συγχαρώ ανώνυμε διότι ασχολείσε για τουλάχιστο 50 χρόνια με τον ΠΑΝ(Μ)ΒΑΓΙΑΚΟ. Σαν ιδρυτικό μέλος, που σου αρέσει και η τεχνολογία, είσε το πιο κατάληλο άτομο για να μάθουμε μέσα απο την εμπειρία σου τον ΠΑΝ(Μ)ΒΑΓΙΑΚΟ -του μισού αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG
    ASXOLOYMASTE GIA TON PAMBAGIAKO EINAI ΑΘΛΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Α ΡΕ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στο σπιτι πρωην Δημάρχου είναι μαζί με άλλα αρχεία.
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολιτη των βαγιων ανεφερες οτι΄΄εξ αιτιας επανειλλημενων λανθασμενων διοικητικων χειρισμων το 2008 η ομαδα επεσε.......................και ζητας πολυσυμετοχικοτητα που θα καταστησει το συλλογο υγιη και νικητη του μελλοντος''.........επειδη σε γνωριζω προσωπικα περιμενω νασαι στην νεα διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα σας. Μήπως γνωρίζει κάποιος την τύχη του Πανβαγιακού? Ποιοι έχουν αναλάβει και με τι προοπτικές θα προχωρήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

vagia-gr: Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι κόσμια.