Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

O "ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ" στήν Α' Κατηγορία. Πρωταθλητής και Αήττητος



Συγχαρητήρια σε όλους





58 σχόλια:

  1. Bρε καψουλια ποια ομαδαρα?αυτοι δεν ξερουν να δωσουν μια πάσα και να κάνουν μια ντριμπλα.Εχει καμμια σχεση αυτη η ομαδα με τον παμβαγιακό του παρελθόντος ? Στους στραβούς επικρατεί ο Μονόφθαλμος.Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας τις κερδίζει μόνος του Ο Λουκάς ο Παπαργύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη παπαρολόγοι ακόμη και μετά από μια τέτοια πορεία. Λοιπόν ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΩΤΟΝ. Είναι τρίπλα και όχι ντριμπλα, άρα μαθέ να γραφείς και να μιλάς σωστα. ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Μην συγκρίνεις εποχές , η κάθε μια είχε την γοητεία της . ΤΡΙΤΟΝ . Όντως συμφωνώ ότι υπήρχαν πιο πολλά ταλέντα στο παρελθόν αλλά θέλω να μου πεις πότε έκανε το αήττητο σε μια κατηγορία, μια περίοδο πεσμου. ΤΕΤΑΡΤΟΝ.Ασε το Λουκακι δεν σου φταίει σε τίποτα να τον πιάνεις στο στόμα και ασχολήσου με καμιά χειροτεχνία , θα σου κάνει καλό και στο χέρι(παλάμη) αλλά και στο μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το ειπα για εσενα αυτο το ειπα για τον ανωνυμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οκ ΤΟ παιρνω πισω. συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τωρα εχει καλους παιχτες η ομαδα αλλα απο εσας ποιος να τους δει εσεις μονο κριτικη εισται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.!!!!!ΕΜΠΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΡΟΛΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επρεπε να πεις μυροδιες οχι μυροδιαδες θα μας τρελανεις αν δεν ξερεις να βριζεις φανταζομαι οτι δεν ξερεις και απο μπαλλα γιαυτο πεσε για υπνο καμια ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ΟΜΑΔΑ , ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΕΡΔΙΣΕ . ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ 10ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, Ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ , ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΜΑΔΕΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΗΒΑ, ΟΜΑΔΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. Ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 19 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΟΡΘΟΠΟΔΟΥΣΕ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ , ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΗΤΤΕΣ , ΕΙΧΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ Δ' ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Β' ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΙ , ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ .....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ .ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικά στο χωρίο έχουμε πολλούς κουτούς, και αποδεικνύεται ειδικά από το 2ο μήνυμα, ότι πολλοί δεν είδαν την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν και την είδαν και την έκριναν τώρα στο μπαράζ , που και πάλι κέρδισε τρεισ συνεχόμενες φορές τον Πελοπίδα, έχω όμως την διαίσθηση , ότι το αλάνι που έγραψε το 2ο μήνυμα είναι από κάποια άλλη περίοδο και έχει μεγάλους πόνους . απο τη λέξη ''καψούλια'' που γράφει, όλοι καταλαβαίνουν ποός είναι , αυτός ποτέ δεν ήταν πραγματικά ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ,ποτέ μα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε παιδιά, εσείς εστιάσατε την προσοχή σας στο δέντρο και χάσατε το δάσος...Αναλώνεστε σε λανθασμένες αντιπαραθέσεις. Να επικεντρωθούμε στο βασικό αποτέλεσμα. Μια ομάδα, μετά από περιπέτειες χρόνων και αφού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο όλο το χρόνο, αήτητη, κέρδισε το πρωτάθλημα!!! Ανέβηκε κατηγορία και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι σε ανώτερη κατηγορία απ' αυτήν που ήταν. Αυτό το πέτυχαν τα παιδιά με προσπάθεια και ιδρώτα και ο προπονητής με την κατάλληλη καθοδήγηση, τον εμπνευστικό του λόγο και την έξυπνη τακτική. Συγχαρητήρια στους παίχτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας και καλή επιτυχία, με ανάλογη πορεία όπως και η εφετεινή, στην επόμενη περίοδο. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και εγωισμοί... που δεν ταιριάζουν στις μέρες της χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. opoios exei kai mporei kai kserei as anevasei kamia foto apo tin fiesta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφηστε τους κουτους να λενε οτι θελουν...η ομαδα ειναι στην Α κατηγορια με παιχτες ντοπιους...με 2-3 προσθηκες κ με τον αγγελου προπονητη θα ειναι απο τις καλυτερες ομαδες...τα πιτσιρικια ψηθηκαν κ ειναι ετοιμα...μακαρι ο κοσμος να ξαναγυρισει στο γηπεδο...να βοηθαει την ομαδα...κ να συνεχιστει κ να γινει καλυτερη η οργανωση..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ. ΦΕΤΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ , ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑ[ΠΙΣΤΩΣΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΥΤΣΑΡΙΣΑΜΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α' Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
    ''ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ'' .ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μεγάλη μου αγάπη , ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδιά οι ομάδες σήμερα χρειάζονται χρήμα και στο χωριό κανείς δεν βοηθάει.πως θα κάνει τώρα, κάποιες μεταγραφές η ομάδα , με στραγάλια ? μπορεί και με τους ντοπιους αν κατέβουν για προπόνηση να σωθεί η ομάδα, αν κατέβουν όμως γιατί τα παιδιά στα Βάγια , είναι και λίγο ''στον κόσμο τους''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδες ένα είναι . ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αν υπάρχουν θα πάνε καλά στην Α , αν δεν έχουν θα καταντήσουν όπως ο Θεσπαικος και ο Ελλοπιακος .Εγώ όπως την είδα την ομάδα σε πολλά παιχνίδια , πρέπει οπωσδήποτε να πάρει 1-2 παίχτες . Τρομερή έλλειψη του Μερκούρη Χαράλαμπου , ο οποίος πρέπει να ξαναγυρίσει μετά από τον τραυματισμό του . Πάντως ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την φετινή τους πορεία , αλλά έρχεται πιο δύσκολη πορεία στην Α. και δεν το λέω να σωθούμε , αλλά να μας σέβονται όπως παλιά και να είμαστε μέσα στις πρώτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ , ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΟΡΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΦΕΤΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΞΕΝΙΑΚΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Π Α Μ Β Α Γ Ι Α Κ Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε ποσο καψουλια εισαστε ?
    Ποιος Παμβαγιακός ρε νούμερα.Νομίζετε οτι είναι η Μπαρτσελονα? Καψούλια.Πως κάνετε έτσι ? Εχετε ξανα δει ποδόσφαιρο ?
    Αυτό που βλέπαμε στο γήπεδο ήταν παρωδία.Καψούλια.ΟΛη την ώρα ασχολείστε με μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσυ εισαι πολυ μεγαλο νουμερο αυτη ειναι η αληθεια΄.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 19 ΜΑΙΟΥ-ΩΡΑ 8.04'μμ
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ
    1)ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΦΙΛΕ ΒΛΑΚΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΩΔΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΜΑΡΑΖ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΞΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ? 110 ΓΚΟΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ 16 ΑΜΥΝΑ . ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ''ΚΑΨΟΥΛΙΑ'' ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ . ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ Α.Ε.Ι.

    2) ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΘΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ'ΚΑΤΣΕ.

    3) ΣΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΑΤΣ . ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ 87' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑ ΡΙΑ , ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    5)ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ , ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΟΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ.

    6) ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ 18-5-2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 2.25μμ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΣΕ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .

    7) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ.

    8)ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ . ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ''ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ''

    9) ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ , ΑΣΧΕΤΕ Ε ΑΣΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο φίλος που βρίζει λέγοντας ''καψούλια'' έχει δίκιο που λέιε ότι η ομάδα δεν ήταν καλή στο μπαραζ, τη λέξη παρωδία τη γράφει απλά επειδή είναι γραφικός. δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε κακή ομάδα , όταν κάνει τόσα ρεκόρ φέτος, όταν τελειώνη αήττητη και δεν χρειάζεται να του απαντάτε για την πορεία του χρόνου, οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα στο γήπεδο, αν και δεν πρέπει να χρωστάς απαντήσεις σε ανθρώπουσ άξιους χλευασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η χρονιά έφυγε και έρχεται καινούργια. Δυστυχώς είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι μιλάνε οι αριθμοί από μόνοι τους , άρα μην λεμέ μεγάλες προσβολές . Εγώ ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα. Ξέρει κανείς αν θα έρθει κανένας παίχτης η ακόμη αν θα φύγει κανένας. Θα κάνουν κανένα συμβούλιο ώστε να μαζευτούμε και να μιλήσουμε? Αυτά είναι τώρα τα προβλήματα και όχι αν η ομάδα έπαιξε η όχι. Δηλαδή πάμε για άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.57
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΨΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΕΙ.ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΓΙΩΝ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ?.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ Ο ΧΑΡ.ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ SUPER ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΨΟΥΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ενας ειναι ο παιχτης χαρ. μερκουρης ολοι οι αλλοι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε φίλε συγνώμη εσένα τώρα τι σε κόφτη? Αφού δεν γουστάρεις αυτήν την μπάλα την οποία παίζει ο Παμβαγιακος γιατί ασχολεισαι? Μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του internet και κατηγορείς . Αν μπορέσεις να μου απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα τότε θα δω αν έχεις δίκιο. 1) Ποσά χρονιά έχεις να δεις την ομάδα με εμφανίσεις, φόρμες , μπουφάν, παπούτσια? 2) Πόσα χρόνια έχεις να δεις τόση συμμετοχή από παιδιά μόνο του χωριού σε προπονήσεις και σε αγώνες ? 3) Πόσα χρόνια έχεις να δεις τόσα παιδιά στο Συμβούλιο και να ενδιαφέρονται( και το έχουν δείξει με τις κινήσεις τους )?. 4) Ποσά χρόνια έχεις να δεις εκδηλώσεις όσο αφορά την ομάδα? 5) Πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις την ομάδα μας να κάνει το αήττητο? Και να ξέρεις κάτι όλοι μα όλοι οι παίχτες είτε είναι βασικοί είτε είναι στο πάγκο είναι παίχτες και ιδρώνουν για την φανέλα είτε στην προπόνηση είτε στους αγώνες .Δεν πληρώνονται κάνουν αυτό που τους αρέσει και μας κάνουν περήφανους είτε το θέλεις είτε όχι. Και σε παρακαλώ κοίτα αν έχεις τρίχες στην δεξιά παλάμη διότι θα σου έλεγα να αλλάξεις και κανά χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και στα ερωτήματα που σου έθεσα θα βγεις όλο λάθος , αστο καλύτερα μην απαντάς θα εκτεθείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ VERO :
    1.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ.
    2.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ,ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ (ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ) ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    3.ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΛΑΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ EINAI YES MAN.AΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΦΙΝΙ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΓΙΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΙΔΕΙΟΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    4.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗ ΧΕΣΩ!!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΠΑΛΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. eilikrina kapsouli prepei na eisai poli megalos vlakas,kai gia na vrizeis aytin tin omada pou oi idioi oi antipaloi tis tin exoun apo8eosi alla kai an vrizeis to simvoulio gia tis prospa8eies katalavainei kaneis polla pragmata..oson afora tin enisxisi tis omadas tou xronou mallon 8a ginei me paixtes kato 19 eton gt poloi apo toys dikoys mas tha figoyn...oi merkouris xaralmpos,meletiou nikos,merkouris nontas,zerkoulis giannis,stamatis mpampis,kimpezis meletis..ola ayta ta paidia i toylaxiston polla apo ayta den 8a mporesoun na voithisoun tin omada stin A..ara i omada 8a exei provlima me tous mikrous ka8os tis menoyn mono dyo treis kai 8a prepei na enisxi8ei se ayto ton tomea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 3.26 EISAI KAI SY KAPSOYLI MEGALO ADELFE MOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε βρε το παιδί απάντησε . Μάλλον για να μιλάς και να υποστηρίζεις τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια μάλλον κάποια σχέση θα έχεις και εσύ με συμβούλια . Λοιπόν αφού μου θέτεις κάποια πράγματα και τυχαίνει από λεγόμενα σου να είσαι και μεγάλος άκου τις απαντήσεις οι οποίες είναι εξής είτε το θέλεις είτε όχι . 1)Μακάρι να ήμουν κομπλεξικός,θα είχα ασχοληθεί πιο ενεργά και κάτι τύποι σαν και εσένα δεν θα μίλαγαν καν 2) Δεν υπάρχει λέξη ‘’αυτονόητο ‘’ στην ερασιτεχνική κατηγορία . Και αν ανατρέξεις στο παρελθόν αφού μίλησες γι αυτό, έχω να δω τέτοιο εξοπλισμό από Δ Εθνική που είχαμε ανέβει. 3) Συμμετοχή με παιδιά? Μιλάς για τους μισθοφόρους ? γιατί υπήρχε περίοδο που υπήρχαν 6 ξένοι ,και μπορεί να άρχιζαν με 30 παίχτες και κατέληγαν την περίοδο των Χριστουγέννων να είναι μόνο 5 . Οι μοναδικοί που έπαιξαν μπάλα από το συμβούλιο είναι ο Νίκος , ο Χρήστος ο Μάρκου και ο Τσελλος Παναγιώτης , δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς διέλυσε κάποια ομάδα ώστε να παίζουν οι ιδιοι . Ο Νίκος ήταν παιχταράς δεν χρειαζόταν κανέναν για να παίξει, ο Μάρκου έπαιζε στα Βάγια 87, και ο Τσελλος αν θυμάμαι καλά έφυγε πολύ μικρός για Αθήνα . 4) Δεν θα σου απαντήσω αν είναι άσχετο η όχι το συμβούλιο, απλά θα σου πω ότι τα προηγούμενα συμβούλια (αφού τα έπιασες στο στόμα σου) , πάνω από 4 άτομα δεν υπήρχαν ενεργά να βοηθήσουν , δεν φαινόντουσαν καν, και η ομάδα αναιβενε και κατέβαινε τις κατηγορίες σαν να ήταν καμιά ομαδουλα, έτσι την είχαν καταντήσει οι όμοιοι σου . Καλά προσπαθώ να θυμηθώ τα υγιη σωματεία και με πιάνουν τα γέλια. καλά θες να τα πεις αυτά η στα λένε κάποιοι άλλοι . Σε μια κουβέντα που έκανα με τα κάποια παιδιά του συμβουλίου , ξέρεις ότι δεν υπήρχε βιβλίο εσόδων –εξόδων ? και ότι τώρα όλα έχουν καταγραφεί και δεν φοβούνται τίποτα ( όσο αφορά τα έσοδα και έσοδα). Και αν έχεις τα κακαλα που δεν νομίζω πιαστους να στο δείξουν . 5)Στο πανηγύρι παπαρολογε και πολύξερε που λες βλακείες χωρίς να ξέρεις . Γίνονται εκλογές και απαγορεύεται. Να σου πω! πότε έχει μαζευτεί πότε η ομάδα και έχουν κόψει Βασιλόπιτα ? Όχι δεν είμαι κομπλεξικός αλλά τσαντισμένος με κάτι λαμογια και ρουφιανους σαν και εσένα που είχαν φέρει στο πάτο την ομάδα του χωριού μας . Μπορεί να είμαι άμπαλος από θέμα μπάλας αλλά η τριχοφια της παλάμης όπως έχεις και εσύ, δεν την έχω, και ούτε θα την αποκτήσω ποτέ . σταματά την γιατί βαράει στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΣΧΕΤΕ VEROS :
    1.ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ VERO KAI OXI AYTONOHTO NA EXEI ROYXISMO H OMADA.
    2.ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣΧΕΤΕ.Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΤΟ ΚΑΠΗ ΞΑΝΑ ΑΣΧΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε συ ΚΑΨΟΥΛΙ , ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΛΚΗΣ , ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ, ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙΜ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΕΙΣ , ΟΧΙ ΠΟΝΑΣ, ΠΟΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Α καλά δεν είμαστε εμείς από εδώ , μου φαίνεται μόνο εσύ είσαι . Ποια ήταν η δραστηριότητα από τους παλιότερους , ρε μην μουρλαθούμε κιόλας , ποιος μωρέ έτρεχε??? Οι κομπλεξικοί?? Οι εγωιστές .Όσο αφορά για τις εκλογές ναι σε αυτό το μόνο έχεις δίκιο , γιατί σε όλα τα αλλά κάτι σου έχει μπει από πίσω και δεν μας τα λες καλά. Τι χάνεις το χρόνο σου και δεν απαντάς ? μήπως ποναει που δεν έκανες εσύ τίποτα σαν διοίκηση. Ευτυχώς που είχαμε κάτι σχετικούς σαν και εσένα και φύγανε τα παιδιά του χωρίου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αρε κομπλεξικοί που έχετε ακόμη την άποψη να αναφέρετε ότι φταίνε κάποια μαγαζιά. Τι πόλεμο κάνανε? Δεν κοιτάνε για την αδιαφορία τους ? η για την ρουφιανια τους . Αρε παπαριδες που δεν ξεκολλάτε από την καρέκλα. Ναι μην ξεχάσουμε να πούμε ευχαριστώ ότι άφησαν παιδική ομάδα. Μην χεσω και το εχω ξεχάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αναφέρομαι στον ΚΑΨΟΥΛΙ. Από την στιγμή που αναφέρεις κάποια γεγονότα , και έμμεσα βλέπεις προβλήματα και λάθη στην τωρινή ομάδα και διοίκηση, θα μπορούσες να αναφέρεις τα προβλήματα, τα ονόματα, και τις λύσεις αν έχεις. Διότι μας ενδιαφέρει και σε εμάς που είμαστε πραγματικοί Παμβαγιακοι να μάθουμε την αλήθεια . Δεν μπορώ να καταλάβω και κάτι, μέσα στο συμβούλιο υπάρχουν 8 με 9 άτομα, όλοι τους είναι άσχετοι? Όλοι τους είναι ανίκανοι? Τόσα πράγματα λένε ότι τους περάσανε από τα χεριά και το βγάλανε εις πέρας .Όντως η ομάδα δεν έπαιξε την super μπάλα φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά βλέπω ότι προσπαθούν να βελτιωθούν . Αν μπορείς να απαντήσεις να καταλάβουμε και εμείς που βαδίζουν, και πίστεψε, είμαστε αρκετοί που θέλουμε να μάθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και σουπερ μπάλα έπειξε η ομάδα, υπήρξαν παιγνίδια που η ομάδα σε απόδοση ξεπέρασε προσδοκίες , έφτασε 108 γκολ και έφεγε μόνο 14, μην τα μηδενίζουμε όλα. ήταν και παιγνίδια και αυτά ήταν πάρα πολλά που η ομάδα έπειξε φανταστικά , και στο κύπελλο διέλυσε ομάδες Α΄κατηγορίας με 4άρες και 5άρες, γι' αυτό μη λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ μάλλον θα συμφωνήσω με τον ΚΑΨΟΥΛΙ. Η ομάδα έπαιζε σένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα και δεν έχει σημασία αν ήταν αήττητη και έβαλε τόσα γκολ , νομίζω στην Α δεν έχει καμιά τύχη έτσι όπως είναι .Σε ποιες ομάδες της Α’ έριξε 3 και 4 γκολ, με τα γειτονικά χωριά μιλάτε ? Εντάξει ανεβήκαμε αλλά η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα . Περιμένουμε με αγωνιά τις απαντήσεις των ερωτημάτων που ειπώθηκαν από τον φίλο μας πιο πάνω για τον ΚΑΨΟΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΦΙΛΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΑΨΟΥΛΙ'' ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ , ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.
    Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΗΣΕΣ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ , ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ...
    ΤΑ 3 και τα 4 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΩΠΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ 1-4, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΜΕ 4-0 ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ 6ΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1-0, ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ .
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ''ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ''.
    ΕΦ' ΟΣΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Β'ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΚΗΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΑΚΙ , ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΖΙ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ kai ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ''ΧΟΛΗ''. ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ.
    ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ .
    ΕΞΑΛΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ 30ΜΑΤΣ 90 ΒΑΘΜΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΜΠΗΚΕ ΛΙΓΟ ΣΕΙΡΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ , ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΑΙΞΙΜΟ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΑΨΟΥΛΙ'', ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ''ΚΑΨΟΥΛΙ''. ΑΣΤΟΝ.ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ .ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ?

    MAKIS KAI VAGGOS ΚΑΙ JIMMY'S FOR EVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η αρνητική κριτική , μετά απο μια τέοια επιτυχία , όπως ειναι ο αήττος πρωταθλητισμός , είναι ο δρόμος που δείχνει το κομπλεξ κάποιων , την ανυπαρξία τους και βέβαια , το κρυφτούλι μέσα απο την ανωνυμία. δεν είναι όμως ανωνυμία , η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι ''ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ'', δείχνουν απόλυτα το ποοι είναι και το τι έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τώρα που μιλάμε η ομάδα έχει ανάγκη τους πάντες, πάντα με θετική σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ
    Α Η Τ Τ Η Τ Η, Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΟΙ , ΑΝΤΕ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δυστηχως αυτή είναι η πραγματικότητα, που λέει το προηγούμενο μήνυμα.
    Απομονώστε τουσ ''ρουφιάνους'' και τους ''ξερόλες-θεωριά-κηδες'' μήπως η καλή αρχή που ξανακάνει η ομάδα μας , αποδώσει σοβαρούς καρπούς σε 2-3 χρόνια.
    Βλέπετε , κύριοι υπεύθυνοι της ομάδας ποιό είναι το ''ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ''?
    Οι ίδιοι που δήθεν χειροκροτούσαν , κάθονατι τώρα σε ένα πληκτρολόγιο, να ''ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ'' μια επιτυχία ''ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΗ'',
    αρχίζοντας εικασίες για του χρόνου και άλλα τέτοια γραφικά .
    Και αυτά τα γράφουν αυτοί που στον Παμβαγιακό ''ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μεγάλη μαγκιά να βγεί η ομάδα πρωταθλήτρια και αήττητη, πολύ μεγάλη μαγκιά. Την ισοπέδωση που θα έκαναν αυτοί που την κάνουν, το γνωρίζαμε όλοι ότι θα γίνει. Λένε τώρα ότι είναι Β΄κατηγορία κα τέτοια...Για βάλτε ρε μάγκες άλλη ομάδα να απίζει 40 επίσημα ματς και φιλικά και να μην χάνει με τίποτα , για μετρήστε πόσα ματς είναι ρε μόρτηδες, ρε άλάνια...Δεν υπάρχει ''κακή μέρα''στη μπάλα? Δεεν υπάρχουν κάρτες τραυματίες ρε άσσσσσσσχχχχετοι? το ξέρατε εσείς ότι ήταν εύκολο?
    Α ρε λαμόγια, τι έχετε να πάθετε ακόμα , ρε Αντιπαμβαγιακοί, ρε Αντιτοπικιστές .
    Πρέπει να ντρέπεστε ρε καθηγητές ποδοσφαίρου, είστε αδικημένοι που δεν σας πήρανε τεχνικούς διευθυντάδες στην Μπαρτσελόνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πρώτα απ όλα θέλω να απαντήσω σ έναν φίλο που αναφέρθηκε σε κάποια πράγματα. Όταν ήταν ο Μαρτιναιος η ομάδα είχε διάρκεια αντοχής και παίξιμο, όμως τον φάγανε κάποιοι διότι ήθελε να βάλει σειρά, τα έλεγε έξω απ τα δόντια και έδιωχνε όλους αυτούς που παίζουν έξυπνοι στην μπάλα . Ο Μαρτιναιος αν είχε δίπλα του μια σωστή διοίκηση και τον υποστήριζε ακόμη εδώ θα ήταν . Όχι ότι ο Αγγέλου Γιώργος υστερεί, είναι πάρα πολύ καλός ,καλό παιδί και από το χωριό μας , φαίνεται ότι κάνει δουλειά , αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Ναι στην Β ήμασταν καλύτερη ομάδα από όλους αλλά δεν κάνουμε για την Α, ναι συμφωνώ ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίζει συνεχεία καλά , αλλά στα 10 τελευταία παιχνίδια που παρακολούθησα εντός έδρας ήμασταν πάρα πολλοί μέτριοι . μην κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τι θα γίνει και μετά . Μην κρυβόμαστε , δεν υπάρχει κανένας εναντίον του Παβμαγιακου , απλά δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα, και να υπάρχουν τα ίδια και τα ίδια άτομα να κάνουν κουμάντο εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Τα έχουμε βαρεθεί αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. den paei na pesei sto g topiko sta tetoia mas... ante mas ta zalisate me tin omadoyla sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παπάρα αν στα ζαλίσαμε έλα να σου κάνω αέρα. Αλλά έλα με την πίσω πλευρά σου για να μην βρεις . Τα τέτοια σου δοκίμασε να τα βάλεις σε καμιά πλαστική κούκλα διότι δεν νομίζω να σου κάθεται καμιά . Έλα τουαλέτα γρήγορα . Γρηγορα!!!! Μήπως σε λένε Λίζα? Αχ Λίζα!!!. Ρε ουστ κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. για τον φίλο που αναφέρεται σε παραπάνω μήνυμα , συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα, η ομάδα θέλει βελτίωση , αλλά σε κάποια άλλα θέλω να πω τις δικές μου θέσεις, και εξηγώ.

    1)Δεν είναι όλο οι ίδιοι στη διοίκηση, εξάλλου δεν πάνε και κάποιοι να τους βοηθήσουν , να αλλάξουν τα άτομα αυτά , δεν πάει κανείς.Αυτοί όμως πάνε να προσφέρουν και αυτό είναι αξιοσέβαστο.

    2) η ομάδα αν βλέπει σωστά το παραπέρα, αυτό θα φανεί από τις κινήσεις του καλοκαιριου και από την εικόνα που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα, οπότε δεν χρειάζονται βιαστικές ή προφητικές κριτικές

    3)πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει στην ομάδα , οργάνωση απο το συμβούλιο και μετά να κρίνουμε.

    4)αγωνιστικά σίγουρα χρειάζεται δουλειά,δεν είναι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή μια πολυ καλή ομάδα Α'κατηγορίας.Άν οι παίκτες πάνε με συνέπεια στο γήπεδο θα γίνει και καλή ομάδα, είναι βέβαιο .

    5) Καλό είναι να μην αναφέρουμε ονόματα προπονητών που πέρασαν από το παρελθόν στα Βάγια, έπαιρναν πολύ καλα λεφτά για την τότε εποχή και δεν πρόσφεραν ιδιαίτερα πράγματα, .Ο προπονητής που έχει τώρα η ομάδα , αν στηριχτεί στην πορεία , είναι σίγουρο ότι θα αφήσει έργο, πράγμα που δεν έκανε ουδείς ξένος και μπράβο στο φίλο που αναγνωρίζει και την αξία του Γιώργου, αν και νεαρός σαν προπονητής. Το μεγάλο πρόβλημα στην περίπτωση αυτή , είναι η αντίδραση των διοικούντων , στα άσχημα αποτελέσματα που θα έρθουν με προπονητή το Γιώργο , εκεί θα προσφέρουν την απλόχερη στήριξη ? Οι συγκεκριμένοι διοικούντες , δεν έχουν και τις καλύτερες αντιδράσεις σε δύσκολες στιγμές.ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    5) η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές , και αν τις κάνει όλοι θα λέμε γιατί παίρνει ξένους, αν δεν τις κάνει θα λέμε γιατί δεν πήρε παίκτες. Ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και δεν είναι ντροπή η ομάδα να πάει και να αγοράσει κάποιους παίκτες, Έλληνες θα είναι ρε παιδιά...

    6) ο φίλος που αναφέρομαι και απντώ , είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω ,ότι είναι , είναι ο μόνος που έγραψε τη γνώμη του πολιτισμένα και η γνώμη αυτή είναι απολύτως σεβαστή , χωρίς να βρίζει και να χρησιμοποιεί, απρεπείς εκφράσεις. Μόνο έτσι και σε τέτοιο στυλ , μπορέι να γίνει ένας σωστός και αθλητικοποδοσφαιρικός διάλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ BLOG, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΑΒΑΓΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗς ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ . ΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ , ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ .
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ Α' ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ.
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ , ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ,
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ , ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ρε πεστε πάνω στην ομάδα να προσφέρετε όλοι να ορθοποδήσει που πιανόσαστε από το παραμικρό, όλοι κοντα στην ομαδα και στα δύσκολα, μην επιβεβαιώνεται όλοι τον βαγιώτικο όρο ''ΓΙΟΥΖΜΠΛΑΙ'' .
    ΑΝΤΕ ΜΝΠΑΒΟ , ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ego to mono pou 8elo na po einai gia tin mikri omada tou pamvagiakou pou eipan kapoioi parapano oti i torini dioikisi ti vrike etoimi apo tis proigoumenes dioikiseis...ti ekanan diladi oi proigoumenoi pou den kanoun oi torinoi?????i paidiki omada eftase ekei pou eftase(gia osous kseroun) ta teleytaia tria xronia apokleista me to talento ton BAGAION podosfairiston tis....kai osoi amfivaloun gia ayto apla einai axetoi apo podosfairo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. η ρουφιανια στο μεγαλειο της!!ολοι στα βαγια λενε,κλεισαμε το ραχουτη,κλεισαμε το κοκκαλη κ.α και στη πραγματηκοτητα δεν εχουν ερθει καν σε επαφη με τους εν λογο παιχτες! ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΓΩ---ποσο ρουφιανοι ειμαστε σαυτο το χωριο,που λεγετε ΒΑΓΙΑ?????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. οι ξενοι παιχτες για να ερθουν θελουν ΛΙ ΛΙ η΄ αλλιως φραγκα......ο τζαπας ΠΕΘΑΝΕ!! Η διοικηση γιαυτο πρεπει να βαλει το χερι στη τζεπη για να εχουμε του χρονου μια καλη ομαδα στην Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε παιδια σας διαβαζω που τσακωνεστε για το παρελθον και το μελλον.Ελεος.
    Δε πατησα ουτε μια φορα στο γηπεδο
    γιατι το ειχα ορκιστει απο παλια
    λογω λαθων του παρελθοντος
    αλλα οπου και αν ημουνα στη Βοιωτια
    ακουγα να μιλανε με θαυμασμο για το Παμβαγιακο οπως τοτε με την ομαδα του Βαγγελη.
    Και επιτελους να εχουμε λιγο εμπιστοσυνη στο προπονητη που εχει παθος και γνωσεις πανω σε αυτο που κανει και που εχει μαθει να δουλευει με πιτσιρικια.
    Πηγαινετε να ρωτησετε στον Ιωνικο που τον εκανε ομαδαρα μονο με πιτσιρικια και ακομα τον θυμουνται και τον νοσταλγουν.
    Αυτα τα πιτσιρικια με αυτο το προπονητη θα κανουν και μια καλη πορεια στην Α ΑΝ τους αφησουμε ησυχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. καλα τα λες φιλε μου εσυ....η Α κατηγορια θελει και παιχτες!ναι συμφωνω εχουμε πιτσιρικαδες πολλλους στο χωριο,αλλα αυτοι οι πιτσιρικαδες θελουν και τη βοηθεια καποιων εμπειρων παιχτων,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕς 2-3 ΠΑΙΧΤΩΝ εμπειρων για αττην τη κατηγορια....ναφησουμε σε υσηχια την ομαδα,αλλα και αυτοι που ειναι γυρω απο την ομαδα να κανουν κινησεις ΟΥΣΙΑΣ,οχι μονο λογια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΧΟΥΜΕ?????
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ....ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΕΛΗ,ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΧΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΑΑ ΚΑΝΕΝΑς ΚΛΕΙΣΜΕΝΟς...ΟΛΟΟΟ ΛΟΓΙΑΑΑΑΑ....ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕΕΕ!!!ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΟΠΙΩς ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ας ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κλεισαμε κανα παιχτη?? θελω να μαθω νεα για την ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

vagia-gr: Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι κόσμια.