Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Περιβαλλοντικές επιπτώσεις απο ένα εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο








Γιά να δείτε την απεικόνιση (image) σε μεγέθυνση, κάνετε "κλικ" πάνω στην απεικόνιση (image).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς κάποιοι σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον αλλά και το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς ίχνος περιβαλλοντικής ευαισθησίας και το κυριότερο χωρίς καμία έννοια δημοκρατικής διάθεσης.
Έχουν κατανοήσει αυτοί οι κύριοι ότι πάνε να δημιουργήσουν ένα καινούργιο "Αλιβέρι" το οποίο θα πλήξει όχι μόνο την υγεία των δημοτών αλλά και την αγροτική παραγωγή της περιοχής ;
Έχουν αντιληφθεί ότι γι΄αυτά τα ζητήματα πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των δημοτών ;
Γιατί προχωρούν βεβιασμένα σε τέτοιους είδους αποφάσεις χωρίς να εγγυηθούν προηγουμένως την υγεία των δημοτών;
Γιατί δεν ζητήθηκε η δημοσίευση περιβαλλοντικής μελέτης ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΦΟΣ ΣΚΟΝΗΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΄΄ΚΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΄΄ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;.......ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ..ΜΕ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΕΥΓΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ Vagia blog-KAI TO EYXAPIΣTΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ; ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΓΔΟΟ ΣΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ;ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ;ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.