Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητούν νέο Δημοτικό Συμβούλιο ...

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βαγίων:

  1. Γρηγόρης Μ. Δούσης
  2. Ιωάννα Κ. Κρητικού
  3. Χρήστος Κ. Πάλλης
  4. Γρηγόρης Λ. Παπαβασιλείου
  5. Παναγιώτης Σ. Μπατσούλης

Κατέθεσαν, στο Δήμο Βαγίων, την ακόλουθη αίτηση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΓΙΩΝ
Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγίων


Παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 95 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06 ΦΕΚ Α’ 114/2006), με θέμα συζήτησης: «Εγκατάσταση Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου με Καύση Φυσικού Αερίου στην Θέση “ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ” του Δήμου Βαγίων», διότι σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, τα οποία προέκυψαν από σχετικές έρευνες, η εγκατάσταση και λειτουργία αυτής της Μονάδας πιθανόν πρόκειται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και στην ποιότητα ΖΩΗΣ των κατοίκων, όχι μόνο του Δήμου Βαγίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής (πρός τούτο επικαλούμαστε και σχετικές Μελέτες) και ως εκ τούτου ίσως εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία όλων. Πέραν δε τούτου, επικαλούμαστε τις απόψεις, τις αντιδράσεις και τις εντονότατες ανησυχίες που προκλήθηκαν στους κατοίκους των Βαγίων και όχι μόνο, οι οποίες εκδηλώθηκαν πρόσφατα (14-2-2008) σε “ανοιχτή” δημόσια συζήτηση, στήν Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και την αγωνία τους, η οποία εκφράζεται καθημερινά και της οποίας έχουμε γίνει αποδέκτες, από την ημέρα της προηγούμενης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (21-03-2008) μέχρι σήμερα.

Επίσης διότι δεν είναι χαρακτηρισμένες οι χρήσεις γης στην περιοχή και η πιθανή εγκατάσταση μια Μονάδας, μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό δεδομένο για τον καθορισμό ΖΩΝΩΝ, η οποία πιθανόν πρόκειται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και στην ΖΩΗ των κατοίκων των Βαγίων και της ευρύτερης περιοχής και ως εκ τούτου ίσως εκγυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία όλων.

Βάγια 17-4-2008

Οι Αιτούντες
(ονόματα και υπογραφές)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ.......ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ; ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕςΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΑΣ Κ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Κ.ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑθΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΒΑΓΑΙΩΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!