Από ΤΑ ΝΕΑonline
Με άριστα το 100, το μπρόκολο, το πορτοκάλι και τα φασολάκια παίρνουν 100. Το χοτ ντογκ, αντίθετα, μόλις 5, ενώ ακόμη πιο κάτω, στον πάτο του καταλόγου αξιολόγησης των τροφίμων, η γρανίτα παίρνει μόνον έναν βαθμό.
Η βαθμολογία είναι το αποτέλεσμα μιας νέας, απλής μεθόδου εκτίμησης της διατροφικής αξίας των τροφίμων και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τι θα βάλουμε στην κουζίνα και στο τραπέζι μας.
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου