Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

10 νίκες στους 10 αγώνες ο "ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ"



Από τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ημουν μελος σε παληα διοικηση της ομαδας.λεφτα πραγματικα στην ομαδα δοθηκαν μονο με τον δουση.ο μπατσουλης κοροιδευε και αφησε την ομαδα με χρεος και δεν εδωσε ποτε οτι ειχε υποσχεθει.το ιδιο κανει και ο τσαραμπαρης που οχι μονο δεν εδωσε αλλα βαζει μεσα την ομαδα με τα τζαμπατζιδικα τραπεζωματα.δεν θελω να πω οτι για τριαντα χρονια ακουγαμε για γηπεδο και γηπεδο δεν βλεπαμε.ο μονος που εκανε αυτο το τρομερο γηπεδο ηταν ο δουσης που εφτιαξε και το πεντε επι πεντε.δεν λεω τιποτα παραπανω γιατι θα μου πειτε οτι ειμαι του δουση.ομως αυτη ειναι η αληθεια γιατι μονο αυτος ασχοληθηκε με τα αθλητικα.εξαλλου ηταν και ο μονος που ηξερε απο αναγκες της ομαδας γιατι καποτε ηταν και προεδρος στα βαγια 87.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ 7ΟΟ.ΟΟΟ,ΟΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.2ΟΟ.ΟΟΟ,ΟΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΗΣΕΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ.ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ;ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ Η ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

γιαννης κερναει και γιαννης πινει.γρηγόρη. μονος σου τα λες και μονος σου φουσκώνεις.σε εχουμε καταλάβει και δε μας ξεγελαει το γραψιμο σου.μελαγχολικά μονος.μια με μικρα και μια με κεφαλαια για να φαινόσαστε πολλοι.με την ομαδα και τις καλογριες δε μπορεις να εχεις διαφορο.αξιους ανθρωπους βρες.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δε πάτε καλά. Σας έχει βαρέσει η πολιτική στο κεφάλι. Γιατί να μας ενδιαφερθούν τώρα αυτά τα πράγματα. Η ομάδα πάει καλά???? Όλοι μας πρέπει να αναρωτηθούμε αν την βοηθάμε. Το κάνουμε??????? Η είμαστε λαγοί και σχολιάζουμε τους πάντες και τα πάντα . Έχετε καταλάβει ότι χωριό μας έχει πάει, με την στάση σας, πίσω 30 χρόνια????? Ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Έχουμε τα κότσια να τα βοηθήσουμε η είμαστε ρουφιανοι να σχολιάζουμε τι κάνανε οι άλλοι????? Και πρέπει να αναρωτηθούμε, όλους τους δημάρχους ποιος τους έβγαλε???? ΕΜΕΙΣ!!!! Άρα μήπως φταίμε εμείς για το χάλι μας??????? Ελάτε όλοι μαζί να την βοηθήσουμε, και πιστέψτεμε έχουν μεγάλη ανάγκη από βοήθεια.