Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Πρωτοβουλία Βαγαίων Πολιτών για το Περιβάλλον





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ακόλουθο έγγραφο με τις προτάσεις/ αιτήματα της Πρωτοβουλίας Βαγαίων Πολιτών για το Περιβάλλον κατατέθηκε στο Δήμο στις 5/11/08 με αριθ. Πρωτ.3604. Σύμφωνα με το άρθρο 215, παρ.3, Ν.3463/06, οι προτάσεις των πολιτών που αφορούν στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητιούνται υποχρεωτικά στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο, εφόσον έχουν κατατεθεί από τουλάχιστο 25 άτομα ενυπόγραφα, και ενημερώνονται οι πολίτες για τη σχετική απόφαση που λαμβάνεται.
Οι συγκεκριμένες προτάσεις συνοδεύονται από 157 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν ενδεικτικά από Βαγαίους πολίτες διαφόρων κοινωνικών-επαγγελματικών χώρων και πολιτικών πεποιθήσεων. 



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΑΓΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΡΟΣ: 
κ. Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βαγίων

Η Πρωτοβουλία Βαγαιών Πολιτών για το Περιβάλλον μετά την τελευταία συνεδρίαση των μελών της και τις προτάσεις που κατατέθηκαν σχετικά με το θέμα της μόλυνσης του νερού ζητάει από το Δήμο τα εξής:
  • Να κινήσει διαδικασίες για άλλη πηγή ύδρευσης (Μόρνος) ή εγκατάσταση διυλιστηρίου απομάκρυνσης του εξασθενούς χρωμίου.
  • Να γίνει έρευνα, ώστε να εντοπιστεί η εστία της μόλυνσης και να βρεθούν τρόποι απορρύπανσης της περιοχής το κόστος των οποίων να βαρύνει τους υπεύθυνους.
  • Να συγκληθεί άμεσα ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τα παραπάνω και να ενημερωθούν οι κάτοικοι για τις μέχρι τώρα εξελίξεις στο θέμα του νερού.
  • Τέλος, θεωρούμε αναγκαία τη συνεργασία με τους όμορους Δήμους, τους φορείς και τις κινήσεις πολιτών του Νομού - ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χωματερή Λεονταρίου με την απόρριψη βιομηχανικών αποβλήτων από τη Σωληνουργεία Κορίνθου- και την άσκηση πίεσης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες (Νομαρχία, Υπουργεία) για την εξεύρεση λύσης στο σοβαρό αυτό θέμα της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα.



33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα στον κοσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΌ. ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ- ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ- ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΡΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ- ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (5.22 μμ). Εσύ δεν ζείς στα Βάγια και ούτε έχεις καταλάβει ότι όλα είναι διαφορετικά.

Εχεις απόλυτο ΑΔΙΚΟ διότι ξέχασες αμέσως ότι ο Δήμαρχος θα μας έφερνε, 500 μέτρα απο το τελευταίο σπίτι του χωριού, εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισμού με φυσικό αέριο. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ και ΑΝΕΤΡΕΨΕ την θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Για εσένα δεν επείγει να πίνουν οι Βαγαίοι καθαρό νερό;

Η απραξία του δήμοτικού συμβουλίου για όλα τα άλλα θέματα, εκτός απο την εγκατάσταση του εργοστασίου στα χωράφια τους για να γίνουν πλούσιοι, σου αρέσει;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ?
ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά γιατί βρίζεστε έτσι;;; Είναι δυνατόν σε μια μικρή κοινωνία να υπάρχει τόσο μίσος;; Ειλικρινά μιλάω. Παρακολουθώ όσα γράφονται και έχω πάθει πλάκα! καλώς ή κακώς ο Τσαραμπάρης είναι Δήμαρχος και οι εκλογές έχουν τελειώσει...Αφήστε να τελειώσει η τετραετία και θα κριθεί και αυτός όπως και οι προηγούμενοι. Δεν βάζετε κάτω το κεφαλάκι σας μήπως και δείτε καμιά προκοπή στο τόπο σας απο το να σκοτώνεστε;;; Κρίμα δεν είναι;;; Τα παιδιά σας περιμένουν και απο εσάς παραδείγματα και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο! Τέτοια κοινωνία οραματιζόμαστε;;; Έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θηβαίε. Καλά τα γράφεις, μα κατά τις συνήθειες της δημοκρατίας, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του κατέβει. Προσπέρνα τα και διάβασε τα καλά. Και πιστεύω πως γράφονται και πολλά καλά σ' αυτό το blog. Το "νιονιό" και η κρίση μας δόθηκαν για να διαλέγουμε και τους ανθρώπους και όσα διαβάζουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΑΓΑΙΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ...ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ;;; ΕΚΕΙ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε θηβαίε εάν αφήσουμε το ΔΣ να κάνει ότι θέλει σήμερα στη θέση ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ, 500 μέτρα απο το χωριό, θα είχαμε μια ρυπογόνο βιομηχανική μονάδα. Το είχαν αποφασίσει χωρίς να ζητήσουν την γνώμη των Βαγαίων. Αυτό δεν το διάβασες ;

Δεν υπάρχει μίσος για τα πρόσωπα, είμαστε όλοι φίλοι. Οι πράξεις και τα επακόλουθα δημιουργούν καταστάσεις.
Εμείς ζούμε εδώ, σ' αυτή τη μικρή κοινωνία, και πονάμε τον τόπο μας. Είναι όλα από ενδιαφέρον.

Εσείς στην Θήβα είσε διαφορετικοί, εμείς εδώ στα Βάγια πάντα είμασταν πιο απόλυτοι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γίνει πολλά παράξενα απο άτομα που είχαν θέσεις κλειδιά. Τώρα με τη νέα τεχνολογία του ιντερνέτ όλα έχουν έλθει στην επιφάνεια, και αυτά τα παράξενα έχουν γίνει περισσότερο παράξενα.

Σήμερα ο πολίτης μαθαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που κάποτε τα γνώριζαν μόνο οι λίγοι. Είναι μια θετική εξέλιξη. Η τεχνολογία σήμερα είναι περισσότερο κοντά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβάλω αν εισαι απο την Θήβα φίλε άγνωστε.
Μάλλον είσαι επώνυμος του Δημαρχείου και θίγεσαι με τά υποτιθέμενα κακώς κείμενα.
Οι Δημόσιοι λειτουργοί εκτίθενται και πρέπει να κρίνονται.
Ηπιας μορφής υβρισμός είναι η λέξη μπάζα και σούργελο.
Μα αντίθετα η μορφές καρκινωμάτων που προκαλεί το εξασθενές ειναι πολύ βαριές.Ακόμη και η μόλυνση του περιβάλλοντος που θα επροκαλείτο απο την ΗΡΩΝ και που με τόσο σθένος υπερασπίζονταν απο το Δ.Σ θα ήταν βαριάς μορφής.
Σε αυτο το blog έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα.
Γιατί τάχα κόπτεσαι τόσο πολύ για τον σχολιασμό των Δημοτικών Συμβούλων ?
Οι οποίοι σύμβουλοι έχουν τα μύρια προσωπικά τους νομικά προβλήματα ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 16-11-2008 ΤΩΝ 9:56 μμ ,ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΛΩΒΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΙΟΥ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ,ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΑΓΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΟΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.AΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γραφετε καραγκιοζηδες δεν προκειται να αλλαξει τιποτα μεχρι τις 31-12-1010.Δημαρχος μεχρι τοτε θα ειναι ο παναξιος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ και δημοτικη πλειοψηφια οι αξιοι Δημοτικοι Συμβουλοι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ,ΟΔΥΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ,ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΗΝΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ,ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΑΚΑΤΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΟΣΥΝΟΣ.Θυμηθειτε και γραψτε καλα αυτα τα ονοματα γιατι θα χαραχτουν με χρυσα γραμματα στο βιβλιο της τοπικης μας ιστοριας.Με το θεμα του εργοστασιου ειχαν το θαρος της γνωμης τους και ανακαλεσαν την αποφαση τους ασχετα αν ζημιωθουν τελικα τα ΒΑΓΙΑ επειδη το ηθελε ο ΔΟΥΣΗΣ και για το θεμα του νερου δεν υπαρχει κανενα προβλημα οσο και αν προσπαθει να το δημιουργησει ο ΔΟΥΣΗΣ για να ξαναγινει δημαρχος και ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ για να ειναι παλι υποψηφιος δημαρχος.Κατα τα αλλα ολα μα ολα πανε τελεια.Ταχουμε ξαναπει.Στο μεταξυ τωρα που δεν προκειται να γινει ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2 στις εκλογες του Οκτωβριου του 2010 δημαρχος θα εκλεγει και παλι ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ και μαλιστα απο την πρωτη Κυριακη.Οποιος παληος η νεος τολμαει ας αναμετρηθει μαζι του.Μεχρι τοτε καλο υπνο και ονειρα γλυκα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ1!!!!ΡΕ ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (8:22 μμ) μέχρι τώρα τα γράμματα με τα οποία θα γράψουν το βιβλίο της τοπικής μας ιστορίας, για τη σημερινή δημοτική αρχή, ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ.

Το 'καραγκιόζηδες' δεν το κατάλαβα. Ηρέμησε λίγο και τότε θα τα βλέπεις όλα πιο καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

Καλωστο το παιδι απο το περα χωριο. Που ησουν λεβεντη ; μας ελειψαν οι φοβερες τοποθετησεις σου.Καλα, ολα αυτα τα χαζα που γραφεις μονο σου τα σκεφτεσαι η καποιον πληρωνεις να στα γραφει;Γιατι δεν σε εχω ικανο ουτε γιαυτα.Γνωστε ανωνυμε 8.22

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΒΑΓΑΙΟΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ; ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤOYΣ ΨΑΧΝΑΤΕ;ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ,ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 7.57. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΦΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΩΝΥΜΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΒΑΓΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ. ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ:"ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ,ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΑΓΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ".
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΑΝ ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΚΟΡΟΣ. ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΚΙ ΑΛΛΗ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 8.22 να προσεξεις τον ευατο σου,γιατι δεν πας καλα.Εχω την εντυπωση οτι εχεις παθει φοβια .Σε ολα και παντου βλεπεις τον Δουση και τον Βουδουρη.Τοσο πολυ τους φοβασε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 4:29 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΩΡΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κτλ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΟΥΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.38 δεν είσαι Θηβαίος Πολίτης,επιμένω. Είσαι απο τα Βάγια.
Γνωρίζεις ακόμη και αναφέρεσαι και για την τετραετία Δούση.
Εχεις αναλάβει να προβάλλεις τους φίλουςσου στον Δήμο ως αθώες περιστερές.
Γιατί τόσο ενδιαφέρον για τα Βάγια ?
Δεν σε είδα να ευαισθητοποιείσαι για όσα αναφέρονται σε σχόλια για τον Δήμο Θηβαίων σε γειτονικο blog.

Ανώνυμος είπε...

Χλεχλεδες ενεργοί πολίτες.
Και δή πολίτες της αποκαλούμενης Πρωτοβουλίας.
Νομίζατε οτι με την αριστερή σας προπαγάνδα θα δημιουργούσατε ρωγμές στην Δημοτική Αρχή.
Πλανάστε πλάνη οικτράν.
Αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αναφέρετε τα ασύστολα ψεύδη και ύβρεις κάνουν πιο συμπαγή τον κορμό του Δήμου.
Σταματήστε επιτέλους να κάνετε πολιτική προπαγάνδα και ασχοληθείτε
με τα οικογενειακά σας προβλήματα.
Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ έχουν βρεί τον δρόμο τους.
Αλλωστε είναι ορατός αυτος ο δρόμος μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Φίλα προσκείμνος στην Δημ.Αρχή και πολύ ευχαρηστημένος απο την παρουσία της Δημ Αρχής στο Δήμο Βαγίων και των έργων αυτής.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12.37, ανήκω στην Πρωτοβουλία, όπως πιθανόν θα καταλάβεις από τα λεγόμενα μου. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο ευρύτερο και στενότερο οικογενειακό περιβάλλον μου είναι αυτό της υγείας και γι΄αυτό παλεύω. Με τη Δημοτική Αρχή προσωπικά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα -και θέλω να πιστεύω πως και κανένας άλλος δεν έχει-πλην του τρόπου που διαχειρίζεται σοβαρά ζητήματα του τόπου μας όπως αυτό του νερού. Για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα αλλά εν πάση περιπτώσει το θεωρώ τιμή μου που δεν κλίνω επί δεξιά, σεβόμενη πάντα και τις απόψεις των άλλων. Δεν γράφω για να απολογηθώ αλλά για να σου πω ότι δεν σου επιτρέπω ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να ισοπεδώνει τους πάντες και να σπιλώνει τους αγώνες τους, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και λειτουργώντας ιδιοτελώς.
Θεωρώ λοιπόν ότι θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι εσείς οι αυλοκόλακες που με μεγάλη ευκολία εκστομίζετε ύβρεις αντί να παραδέχεστε το αυτονόητο:"Ο βασιλιά είναι γυμνός!!!!!". Το πρόβλημα του νερού είναι υπαρκτό και σημαντικό!!! Αφήστε λοιπόν την πολιτική αρένα και ελάτε να το λύσουμε όλοι μαζί από κοινού, έστω και καθυστερημένα, πριν να είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,ανεξαρτήτως καταγωγής.Όλοι κρίνονται στο τέλος της θητείας τους και επανεκλέγονται ή περιθωριοποιούνται.Το μεγάλο πρόβλημα με τους ανίκανους είναι πριν χαθούν,πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσουν.Οι αντεγκλήσεις στο blogg,που συχνά είναι απρεπείς έως υβριστικές,δεν είναι προσωπικές,αφορούν στις νοοτροπίες και στις λανθασμένες αποφάσεις των κρατούντων του Δήμου.Δυστυχώς,για πολλά χρόνια εξελέγησαν,ελέω εσωκοματικών διαφορών,καιροσκόποι και μικρόνοες που προκάλεσαν οπισθοδρόμηση αντι πρόοδο.Η κατασπατάληση κονδυλίων για ίδιο όφελος και όχι για το καλό του Δήμου, είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των περιόδων.Συμφωνώ μαζί σου,στο οτι κάθε ένας κάτι πρόσφερε.Μοιραία όμως συγκρίνονται τα θετικά με τα αρνητικά και σε διαβεβαιώ οτι την πλειοψηφία των Δημοτών την καταλαμβάνει και παράπονο και οργή.Αυτό που βγαίνει απο το 'απρεπές' ύφος των σχολίων είναι ακριβώς η οργή,για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν για μας,σχεδιασμένα και αποφασισμένα τυχαία, χωρίς ίχνος ορθολογισμού,παρά μόνο το προσωπικό συμφέρον και τον στείρο εγωκεντρισμό.Παραδείγματα πολλά.Από το υδροδοτικό πρόβλημα μέχρι το ΗΡΩΝικό εργοστάσιο (που οι Θηβαίοι αποδεχτήκατε χωρίς αντίδραση) και τις αντικειμενικές αξίες (πρόσφατα κατορθώματα) ή την αποστράγγιση Βαρικού και την Μονάδα του Βιολογικού καθαρισμού παλαιότερα.Επιγραμματικά,η κατάσταση περιγράφεται:Κατασπατάληση-οικειοποίηση,κουτοπονηριά-ανικανότητα,αδράνεια-θρασύτητα,αμορφωσιά-προκλητικότητα.Σε αυτές τις πρακτικές,όσο ψύχραιμος και αν προσπαθήσεις να παραμείνεις,τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνεις.Μέσα σε όλα,πρόσθεσε και την απουσιάζουσα αντιπολίτευση,απο την οποία η μείζων ήταν η προηγούμενη Δημοτική αρχή,εκλεγμένη μάλιστα με το 75%.Η μη επανεκλογή μετά από τέτοιο ποσοστό,πέρα από ίντριγκες και υπόγειες κινήσεις,τα λέει όλα.Εάν είσαι τακτικός και όχι ευκαιριακός αναγνώστης των σχολίων,πρέπει αν είσαι ουδέτερος,να διαπίστωσες εξοργιστικές απαντήσεις-αιτιολογίες,για ανεύθυνες μέχρι σημείου επικινδυνότητας 'αποφάσεις'ή και αντίθετα έλλειψη αποφάσεων, για πολύ σοβαρά ζητήματα.Παράλληλα,η κραυγαλέα απουσία των κατ`εξοχήν αρμοδίων να διατυπώσουν εναλλακτικές προτάσεις και να κρατήσουν σθεναρή αντίσταση στις αλλοπρόσαλλες και αψυχολόγητες εν πολλοίς δραστηριότητες(?) του Δήμου,συσπειρώνοντας τους Δημότες,δηλαδή της Αντιπολίτευσης,εξοργίζει ακόμη πιό πολύ.Ιδιαίτερα,όταν εμφανίζονται υποστηρικτές,της προηγούμενης αρχής,χαρακτηριστικής για την απραξία της,που διαδέχθηκε την εξ ίσου άπραγη και ανίκανη της περιόδου 1994-2002.Κοινό γνώρισμα αμφοτέρων,οι πρωτότυπες μέθοδοι οικειοποίησης κονδυλίων, με την βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου (με το αζημίωτο πάντα).Όμοιες ή και πλέον βελτιωμένες μεθόδους χρησιμοποιούν και οι σημερινοί άρχοντες,πάντα με την επικούρηση των ίδιων Τεχνικών.Είναι σαφές το τελευταίο? Αυτός είναι και ο λόγος,που ποτέ δέν κάλεσαν ορκωτούς λογιστές,όσοι κατά καιρούς το έκαναν μάλιστα σημαία.Απείλησαν μόνο και μόνο για να πληροφορηθούν το πώς και να δηλώσουν οτι τώρα στο 'τραπέζι' κρατούν άλλοι τα μαχαιροπήρουνα.Για την απίθανη περίπτωση που όλα αυτά σε ξενίζουν,ακόμη και αν είσαι Θηβαίος,ψάξε στον Δήμο σου.Θα πέσεις απο τα σύννεφα,αν έχεις την ψευδαίσθηση οτι αυτά συβαίνουν μόνο στα Βάγια.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο 1.29 έγραψε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Βαγαίος,σαν απάντηση στον εξανιστάμενο Θηβαίο και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ ΒΑΓΑΙΕ 1:29. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"; ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΈΩ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ "ΗΡΩΝ" ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η¨"Κατασπατάληση-οικειοποίηση,κουτοπονηριά-ανικανότητα,αδράνεια-θρασύτητα,αμορφωσιά-προκλητικότητα" ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ (ΣΚΟΥΜΑΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ, ΔΕΛΒΕΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΝΤΟΣ ΚΛΠ) ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ! ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ; ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ...! και παλι σε διαβεβαιωνω οτι είμαι απο την Θήβα. γιατί να κρυφτώ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΧΑΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ(ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΣΗ)ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΘΕΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΙΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ.Ο ΠΙΟ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΑΝ ΣΟΥ ΞΥΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΓΙΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΔΟΥΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΚΑΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οργισμενε και ''αντικειμενικε'' κατα τα αλλα Βαγαιε γιατι σταματας τις αναφορες σου στα τοπικα δρωμενα μεχρι το 1994;Πιο πριν τι γινοταν στα Βαγια;Πολυ οψιμος τιμητης των παντων εμφανιζεσαι ξαφνικα.Που μουχλιαζες τοσα χρονια;Τωρα ανακαλυψες την Αμερικη;Μηπως εισαι ετοιμος να διεκδικησεις και την Δημαρχια;Κατι τετοιο προδικαζεις.Αχρηστοι ολοι απο το 1994 και μετα.Μηπως επενδυεις σε βοηθεια λαθος πολιτικου ανδρος που εχει καταδικασει εδω και χρονια τα Βαγια στο τελμα και στην οπισθοδρομηση προκειμενου να κατακτησει καθε μορφης αιρετης η δοτης εξουσιας;Βαθυστοχαστη η κριτικη σου.Σου προτεινω να εκτεθεις στην πολιτικη αρρενα.Εδω εγινε Δημαρχος ο Τσαραμπαρης εσυ δεν θα γινεις;Προσεξε ομως γιατι την ιδια τακτικη ακολουθουν και καποιοι αλλοι οψιμοι κοψοχερηδες και θα τους εχεις ανταγωνιστες.Το γνωστο ''ριχνε λασπη ριχνε λασπη κατι θα μεινει'' η το ''θαψε θαψε θα τον πεθανουμε'' μαλλον ευδοκιμει στις πολιτικες ιντριγκες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.Ο ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε φιλα προσκειμενε της σημερινης δημοτικης αρχης που τα βλεπεις ολα εξαισια και ωραια συμφωνω μαζι σου.ανεχομαι να με διοικουν ασχετοι δεν ανεχομαι ομως να με διοικουν κλεφτες και καταχραστες.σου λεει κατι αυτο για τη σημερινη δημοτικη αρχη;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;ΔΗΜΑΡΧΕ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΛΕΣ;ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΔΥΣΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ;Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,9.08.Το μεγάλο φαγοπότι Βαρικού και Βιολογικού πριν το 94 το έθιξα,αλλά προφανώς ή δεν το είδες ή δέν το κατάλαβες,διάλεξε ποιό σου πέφτει πιό ελαφρύ.Επειδή φαίνεσαι να υποφέρεις απο χολή,να αποφεύγεις τα γαλακτοκομικά και την Διοφαντική ανάλυση γιατί σε οδηγεί σε λάθη προκατάληψης και εκτίθεσαι.Λίγη ψυχραιμία,δεν βλάπτει,οφελεί την σκέψη.ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

9.49 ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ;ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΧΡΑΙΜΙΑ!